Advies Nederland de website over financieel advies

Kende jij deze website al? Een website volledig in het teken van (financieel) advies. Voor ons een goed moment om eens een kijkje te nemen bij deze website en een blog te schrijven over hun producten en diensten. Voor wie de website nog niet (her)kent, de website richt zich voornamelijk op adviezen op het gebied van creditcards, hypotheek vormen, financieel advies, tweede hypotheek, bouwrente, bouwhypotheek en nog veel meer aan hypotheken gelieerde onderwerpen.

Creditcard aanvragen, wat is het advies?

Veel mensen denken bij een creditcard al direct aan hoge rentes. Die rente moet je betalen over de aankopen van je creditcard, feitelijk onjuist. Je gaat pas rente betalen als je de uitgave over je creditcard niet af kunt lossen. En ja de rentes op creditcards zijn hoger dan de meeste rentes die je ziet bij financiële leningen. Toch heeft een creditcard ook wel direct wat voordelen. Je kent ze wellicht al, maar toch willen wij je er een paar noemen. Je aankopen zijn verzekerd! Direct en zonder extra verzekering, vaak tot wel 180 dagen na aankoop. Dat is een groot voordeel om producten via een creditcard te kopen. Daarnaast kun je eenvoudig een limiet instellen op je creditcard zodat je niet meer uitgeeft dan je eigenlijk zou willen. Kortom een creditcard hoeft niet duur te zijn en is vaak erg makkelijk in gebruik. Wat als je met de auto naar Zuid-Frankrijk rijdt door de verschillende tolpoorten? Ook dan is de creditcard een oplossing om snel door de tolpoorten heen te kunnen komen. Interessant, niet? Wil je direct een creditcard aanvragen? Dat kan eenvoudig online!

Bereken eenvoudig hoeveel hypotheek je kunt krijgen

Opzoek naar een andere huis, of misschien je eerste huis? Bereken dan eenvoudig online hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Ook hier over heeft Advies Nederland diverse nuttige pagina’s die je kunnen helpen bij het berekenen van de hoogte van een hypotheek. Wist je dat niet alleen je maandelijkse salaris hier een rol in speelt? Er wordt zelfs gekeken hoeveel andere schulden je nog hebt uitstaan. Een telefoon op krediet gekocht via je abonnement? Dan sta je geregistreerd met een schuld. Een privé leaseauto? Ook dat wordt meegenomen in het berekenen van de hoogt van je hypotheek. En zowel een telefoon krediet als een privé leaseauto tellen niet positief mee in deze berekening! Direct weten hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Bezoek dan de website van Advies Nederland om een berekening uit te laten voeren en jezelf te informeren over alles rondom een hypotheek.

Ken jij Renovlies behang al?

Je kent vast wel het glasvezel behang, wat in veel huizen is aangebracht. Er is nu ook Renovlies behang. Dit behang lijkt op glasvezel behang maar heeft mooie structuren en is meerdere keren overschilderbaar. Zo is je huis dan ook altijd up-to-date voor wat betreft de laatste woontrends. Renovlies behang is er in 2 diktes, namelijk 150 gram en 200 gram. Welke je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de ondergrond, hoe beter die is hoe minder dik behang je kunt gebruiken. Er zijn 2 typen Renovlies behang beschikbaar, namelijk: Efurt, Intervos en ProGold. Lees er alles over op de website van Advies Nederland, je kunt er zelfs een gratis offerte opvragen. Lees hier meer over Renovlies behang.

Plaats een reactie