Telefoon abonnement verlengen? Vergelijken!

Je mobiele abonnement verlengen?

Ga dan in ieder geval even vergelijken wat er nog meer op de markt beschikbaar is. Stap niet zomaar in een nieuw aanbod van je huidige Telecom provider, dat zou je zomaar vele euro’s kunnen kosten. Wij geven je graag (en snel!) een inzicht in de mogelijkheden die jij hebt. Uiteraard zonder verplichting en zonder vervelende verassingen. Vergelijken loont, dat heb je al begrepen van onze website. Zorg er dus ook voor dat je er zelf alles aan hebt gedaan om de verschillende aanbieders te vergelijken. Wij bieden je daar graag de mogelijkheden voor.

Contracttermijn loopt af, en nu?

Nou rustig blijven; geintje. Je hebt nu alle mogelijkheden om eens goed om je heen te kijken. Wil je een nieuwe telefoon? Wil je een aanpassing in je abonnement? Het kan nu allemaal, nu je contracttermijn bijna ten einde is. Veel mensen nemen bij een nieuw contract ook direct een nieuwe mobiele telefoon. Let er wel op dat dit nog kosten met zich mee kan brengen afhankelijk van de keuze van de looptijd van het abonnement. Zo zijn er allerlei “knoppen” waar je aan kunt draaien aan het einde van je abonnement. Ons advies is, doe dat dan ook! Je hebt namelijk nu inzicht hoe je belgedrag was de afgelopen periode. Kijk daar goed naar. Hoeveel moest je extra betalen, omdat je buiten de belbundel kwam? Daar kun je nu op inspelen door het juiste aantal minuten te kiezen voor de nieuwe looptijd.

Hoe werkt het vergelijken?

Simpel! Dat is het antwoord. Vul hier onder je gegevens in en bekijk de aanbiedingen van de providers. Je kunt zelf aan de “knoppen” zitten en bijstellen, net zo lang totdat jij tevreden bent.

Plaats een reactie