Netflix opzeggen

Netflix abonnement opzeggen? Net zo eenvoudig als je aanmelding!

Netflix is alweer een hele tijd actief in Nederland. De streamingdienst uit Amerika heeft stapje voor stapje Nederland en de rest van de wereld verovert. En niet zonder succes. Zeker met de maand gratis proefperiode kun je goed bekijken wat er allemaal beschikbaar is binnen Netflix. En dat is nogal wat!

Proefperiode stopzetten, doe het op tijd!

Proefperiode aangevraagd en niet tevreden of niet willen betalen voor de diensten van Netflix? Geen punt, zorg dan dat je op tijd je abonnement opzegt. De aloude marketing truc om gratis aan te bieden en dit automatisch om te zetten in een abonnement is ook de mensen van Netflix niet vreemd. Je zit dus aan een abonnement vast als je tijdens de proefperiode je abonnement niet stopzet. Gelukkig is het stopzetten van je Netflix abonnement wel eenvoudig geregeld, dat dan weer wel. Hoe je Netflix abonnement stopzetten? Volg onderstaande stappen en je kunt eenvoudig je aanmelding bij de dienst annuleren.

Login op je account

Stap 1 – login op je Netflix account, gebruik deze link om direct naar de website van Netflix te gaan. Let op! De browser opent handig een nieuw tabblad zodat je onze handleiding nog bij de hand hebt. Meld je aan met je gegevens en je persoonlijke Netflix pagina zal worden geopend.

Ga naar mijn account

Stap 2 – Ga, nadat je succesvol ingelogd bent, naar het tabblad “Mijn Account“. Er verschijnt nu een overzicht van de door jou opgegegven gegevens ten aanzien van je abonnement. In deze omgeving kun je, je abonnement stopzetten.

Lidmaatschap opzeggen

Stap 3 – Zoek het kopje “Lidmaatschap en facturering” op en direct daar onder staat een button met de tekst “Lidmaatschap opzeggen“. Klik op die knop. Je wordt dan doorgestuurd naar een pagina waarop je nog moet bevestigen dat je echt je lidmaatschap wenst te stoppen. Zo krijg je dus nog een moment om je te bedenken of je echt wel wenst op te zeggen.

Bevestig je opzegging, klaar!

Stap 4 – Het scherm waarin je, je opzegging moet bevestigen laat ook direct zien per wanneer je abonnement stopt. Wanneer je zeker weet dat je wenst te stoppen met de dienst klik je op “Opzegging voltooien” en je hebt succesvol je Netflix abonnement opgezegd. Je ontvangt van Netflix netjes een mailtje dat je, je abonnement stop hebt gezet.

Direct Netflix opzeggen?

Wil je direct met een opzegbrief je Netflix abonnement opzeggen? Dat kan wij hebben hier een makkelijk opzeg formulier voor, die zie je hier onder. Wij hebben de leverancier (Netflix) al voor je ingevuld, je kunt dus starten met het invullen van je gegevens bij stap 2. Ingevuld? Dan kun je, je brief digitaal verzenden. Je hebt niet eens een printer of een postzegel nodig! Succes met het opzeggen van je Netflix abonnement!

Contact Netflix

Lukt het niet via je Netflix account om je abonnement op te zeggen? Geen nood, ook zonder toegang tot je Netflix account kun je, je abonnement stopzetten. Je kunt hier voor 1 van de onderstaande mogelijkheden gebruiken om in contact te komen met Netflix Nederland. Kies de manier die voor jou het snelste werkt.

 • Netflix via e-mail – nl@netflix.com
 • Netflix telefoonnummer – 0800-0225173
 • Via Chat op de contact pagina van Netflix – Klik hier

Wat vind jij van Netflix?

Wat is je ervaring met Netflix? Wat vond je bijvoorbeeld van het aanbod? Viel het mee of viel het eigenlijk wel tegen? Hoe eenvoudig was het opzeggen van je Netflix account? Hebben we je daar een beetje bij kunnen helpen? Of heb je nog tips? Voor ons of onze bezoekers? Dan horen wij dat uiteraard graag van je. Laat hier onder eenvoudig je mening horen!

12 gedachten over “Netflix opzeggen”

  • Zoals reeds eerder aangegeven, mogen wij uw Netflix abonnement niet voor of namens u opzeggen. U dient zelf uw Netflix account te beĆ«indigen. Dit kan op verschillende manieren. U kunt via deze pagina lezen hoe dit heet eenvoudigst werkt. Mocht u er niet uit komen, dan adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen met Netflix. Dat kan op telefoonnummer: 0800 – 0225173. Ik hoop u op deze manier voldoende informatie te hebben gegeven. Ik wens u veel succes met het opzeggen van uw Netflix abonnement.

 1. Beste ik heb mijn abonnement al maanden opgezegd dus betalingen zijn gestopt en nu opeens word er opnieuw 7.99 euro op 31 augustus afgehouden alhoewel ik geen abonnement meer heb . hoe kan dat?

  • Hallo Andre, dank voor je reactie. Dit kun je het beste even navragen bij Netflix zelf. Wij geven alleen informatie over het eenvoudig opzeggen van je abonnement. Wij hebben geen inzicht in gegevens van leveranciers zoals Netflix. Het beste kan je ze even bellen op nummer 0800-0225173 of mailen op: nl@netflix.com. Succes!

  • Hoi louis, je kunt eenvoudig je Netflix abonnement opzeggen via het menu van Netflix. Hoe dat werkt hebben wij beschreven op deze Netflix opzeg pagina. Lukt het toch niet? Dan kun je altijd even contact opnemen met Netflix via e-mail – nl@netflix.com of telefonisch via 0800-0225173. Wij kunnen helaas niet je abonnement namens jou opzeggen. Succes met het stopzetten van je account! Laat je nog even weten of het gelukt is?

 2. Wat vervelend te lezen dat u ernstig ziek ben geworden. Helaas mogen wij niet namens u, uw abonnement opzeggen. Juridisch mag dat niet. Wij raden u aan om direct contact op te nemen met Netflix via: telefoonnummer 0800-0225173 of via e-mail nl@netflix.com. Veel sterkte gewenst!

 3. U kunt het Netflix abonnement stopzetten door in te loggen op uw Netflix account. Hiervoor dient u in te loggen op de website van Netflix bijvoorbeeld. Het kan ook via uw Netflix app. Op deze pagina leest u er van alles over. Voor meer informatie over de contact mogelijkheden van Netflix kunt u deze website bekijken. Helaas kunnen wij uw abonnement niet voor u stopzetten, dit moet u zelf doen.

 4. Hallo,
  ik kan hier niets mee. Om op te zeggen moet ik inloggen in mijn account, maar ik heb helemaal geen Netflix abonnement aangevraagd, kan dus ook niet inloggen om op te zeggen.

  • Beste Aad, vervelend dat je niet in kunt loggen in je Netflix account. Helaas kunnen wij je abonnement niet beĆ«indigen. Dit dient bij Netlfix zelf te gebeuren. Ik heb even voor je gezocht. Je kunt Netflix ook proberen te mailen via nl@netflix.com. Telefonisch kun je Netflix ook bereiken op 0800-0225173. Daar kun je dan even navragen. Meer contactgegevens van Netflix kun je vinden via de contactpagina van Netflix.

    • Dank voor je reactie. Helaas kunnen wij niet voor jou of namens jou je Netflix abonnement stopzetten. Mocht je Netflix willen opzeggen, dan adviseren wij je dit via het Netflix menu te doen. De beschrijving staat op deze Netflix opzeggen pagina. Mocht je er niet uit komen dan kun je altijd even contact opnemen met Netflix via telefoonnummer: 0800-0225173. Succes met het opzeggen van je Netflix abonnement!

Plaats een reactie