Netflix abonnement opzeggen? Net zo eenvoudig als je aanmelding!

Netflix is alweer een hele tijd actief in Nederland. De streamingdienst uit Amerika heeft stapje voor stapje Nederland en de rest van de wereld verovert. En niet zonder succes. Zeker met de maand gratis proefperiode kun je goed bekijken wat er allemaal beschikbaar is binnen Netflix. En dat is nogal wat!

Proefperiode stopzetten, doe het op tijd!

Proefperiode aangevraagd en niet tevreden of niet willen betalen voor de diensten van Netflix? Geen punt, zorg dan dat je op tijd je abonnement opzegt. De aloude marketing truc om gratis aan te bieden en dit automatisch om te zetten in een abonnement is ook de mensen van Netflix niet vreemd. Je zit dus aan een abonnement vast als je tijdens de proefperiode je abonnement niet stopzet. Gelukkig is het stopzetten van je Netflix abonnement wel eenvoudig geregeld, dat dan weer wel. Hoe je Netflix abonnement stopzetten? Volg onderstaande stappen en je kunt eenvoudig je aanmelding bij de dienst annuleren.

Login op je account

Stap 1 – login op je Netflix account, gebruik deze link om direct naar de website van Netflix te gaan. Let op! De browser opent handig een nieuw tabblad zodat je onze handleiding nog bij de hand hebt. Meld je aan met je gegevens en je persoonlijke Netflix pagina zal worden geopend.

Ga naar mijn account

Stap 2 – Ga, nadat je succesvol ingelogd bent, naar het tabblad “Mijn Account“. Er verschijnt nu een overzicht van de door jou opgegegven gegevens ten aanzien van je abonnement. In deze omgeving kun je, je abonnement stopzetten.

Lidmaatschap opzeggen

Stap 3 – Zoek het kopje “Lidmaatschap en facturering” op en direct daar onder staat een button met de tekst “Lidmaatschap opzeggen“. Klik op die knop. Je wordt dan doorgestuurd naar een pagina waarop je nog moet bevestigen dat je echt je lidmaatschap wenst te stoppen. Zo krijg je dus nog een moment om je te bedenken of je echt wel wenst op te zeggen.

Bevestig je opzegging, klaar!

Stap 4 – Het scherm waarin je, je opzegging moet bevestigen laat ook direct zien per wanneer je abonnement stopt. Wanneer je zeker weet dat je wenst te stoppen met de dienst klik je op “Opzegging voltooien” en je hebt succesvol je Netflix abonnement opgezegd. Je ontvangt van Netflix netjes een mailtje dat je, je abonnement stop hebt gezet.