Caiway opzeggen

TV Caiway opzeggen

Wil je eenvoudig je abonnement bij Caiway opzeggen? Dat kan wij vertellen je op deze pagina graag hoe. Caiway is een Nederlandse kabelmaatschappij. Zij leveren internet, televisie en bellen via de kabel. Bij Caiway zijn ongeveer 200.000 mensen aangesloten. Zij leveren vooral hun diensten in het Westland, Twente en Schiedam. Een beperkt deel van Nederland kan dus gebruik maken van de diensten. Wist je dat Caiway al bestaat sinds 1981?!

Hoe Caiway abonnement opzeggen?

Het opzeggen van je abonnement kan ook bij Caiway op verschillende manieren. We hebben de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet, zodat jij de beste opzeg manier voor jou kan kiezen. 

Wil je schriftelijk opzeggen? Dan kan dat door een opzegbrief te sturen naar het volgende adres:

Caiway
Antwoordnummer 365
3100 VB Schiedam

Denk er aan om in je opzegbrief aan te geven om welk abonnement het gaat en stuur je adresgegevens in ieder geval mee. Ook Caiway raadt aan om je opzegbrief aangetekend te versturen. Wij hebben het er al vaker over op onze website, aangetekend geeft jou als verzender de nodige zekerheid dat de brief aan is gekomen.

telefoon logo Telefonisch opzeggen bij Caiway is ook mogelijk. Dit kun je doen door naar 1 van de onderstaande telefoonnummers te bellen:

  • Via nummer 1200 direct te bellen vanaf je Caiway nummer
  • Via nummer 088 – 2249 111 vanaf ieder andere nummer

Beide nummers zijn doordeweeks bereikbaar van 09.00 – 21.00. Liever in het weekend bellen? Dan zit de klantenservice aan de telefoon van 10:00 – 16.00. Zo heb je alle mogelijkheden om je opzegging telefonisch kenbaar te maken.

Als je dan belt dan zal er gevraagd worden naar je postcode, huisnummer en bankrekeningnummer ter verificatie. Hou hier rekening mee en zorg dat je deze gegevens bij de hand hebt.

Niet opzeggen maar wijzigen?

Het kan natuurlijk dat je, je pakket wil wijzigen. Ook dat kan eenvoudig bij Caiyway. Zorg er voor dat je ingelogd bent via Mijn Caiway en je kunt direct je pakket aanpassen aan je nieuwe wensen.

Caiway ervaringen

Heb je ervaring met het dienstenpakket van Caiway? Of heb je ervaring met het opzeggen van je Caiway abonnement? Wellicht tips? Laat het hier onder weten, wij horen graag van jou. Zo help je ook andere bezoekers die hun Caiway abonnement opzeggen gaan.

4 gedachten over “Caiway opzeggen”

Plaats een reactie