Telfort opzeggen

Eenvoudig je Telfort abonnement opeggen

Wil je, je Telfort abonnement opzeggen? Dan is dit de pagina voor jou! wij hebben al gekeken hoe je eenvoudig je abonnement op kan zeggen. Telfort is ook een provider in Nederland die al lang mee gaat. Groot geworden in het mobiele tijdperk. Tegenwoordig heeft Telfort naast mobiele abonnementen ook abonnementen voor internet, tv en (vast) bellen in het assortiment.

Niet tevreden?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent over de geleverde diensten van Telfort. Voordat je dan op gaat zeggen, heb je al een moment genomen om even contact te leggen over je problemen? Heb je slechte dekking of vind je het internet niet snel genoeg? Vaak kan een belletje met de klantenservice al een indruk geven van de problemen. Kom snel in contact met de klantenservice van Telfort via deze link . Na dit contact nog steeds niet tevreden over Telfort? Dan is overstappen naar een andere aanbieder natuurlijk een optie. Weet je nog niet naar welke aanbieder je wil overstappen? Kijk dan eens op onze telecom vergelijk pagina, daar vind je alle aanbieders met de scherpste aanbiedingen? Alleen opzoek naar een nieuwe Sim only provider? Ook dan raden wij een bezoek aan onze speciale sim only vergelijker aan.

Abonnement opzeggen

Je wil, nadat je alles hebt nagelopen, toch je abonnement opzeggen? Heel goed wij helpen je graag verder. Telfort biedt meerder mogelijkheden om je mobiele abonnement op te zeggen. Ons eerste advies is om te kijken op de speciale mobiele abonnement opzeg pagina van Telfort. Je kunt er via deze link direct naar toe. Andere mogelijkheden die Telfort biedt zijn onder andere:

  • Telefonisch opzeggen – via telefoonnummer 088-7650072
  • Je kunt ook teruggebeld worden als je dat liever hebt! Klik hier
  • Online opzeggen – direct via het formulier – klik hier

Liever schriftelijk je abonnement opzeggen? Dat kan natuurlijk ook bij Telfort. Maak een opzegbrief, zet daar minimaal in wat je telefoonnummer en je klantennummer is en verstuur deze aan Telfort. Ons advies is altijd om deze brief aangetekend te versturen, zo weet je zeker dat de brief afgeleverd is (of niet…) bij Telfort. Aangetekend versturen is duurder dan een postzegel, maar je hebt wel een zekerheid. Het adres waar je de opzegbrief aan kunt sturen is:

Telfort

Postbus 512

2400 AM Alphen a/d Rijn

Plaats een reactie