Disney Plus opzeggen

Hoe kan ik Disney Plus opzeggen?

Eenvoudig! Dat kan namelijk geheel online. De nieuwe on-demand Disney zender heeft een leuke introductie om gratis te kijken. Echter gaat het abonnement daarna automatisch over in een betaalde versie. Uiteraard het grote verdienmodel van on-demand televisie. Op dit moment kost een maandabonnement Disney Plus 6,99 euro per maand. Uiteraard zijn er zo nu en dan mooie welkom acties die zorgen dat de maandprijs naar beneden gaat. Soms kun je ook eenvoudig gratis 2 weken de Disney Plus dienst uitproberen. Let wel altijd op de addertjes die ook bij dit soort aanbiedingen graag onder het gras gaan zitten.

Stap voor stap Disney Plus opzeggen

Ok, je hebt dus een Disney Plus abonnement en wil het stopzetten? Geen punt wij vertellen je stap voor stap hoe je dit kunt doen. Het is echt niet moeilijk en zo gedaan. Achteraf spijt van het opzeggen van je Disney Plus abonnement? Geen nood binnen enkele minuten ben je ook zo weer aangesloten op de streaming dienst van Disney. Dat is het gemak van tv kijken on-demand. Jij zorgt er voor dat je alleen betaald als je ook kijkt. Net zo makkelijk je abonnement aanzetten als uitzetten. Dat is zoals het hoort. De nieuwe streamingdiensten hebben dit goed begrepen. Ben je er klaar voor? Zeg dan met de onderstaande opzeg handleiding je abonnement op.

  • Log in op je Disney Plus accountklik hier om direct in te loggen
  • Klik na het inloggen op je profiel icoon
  • Ga vervolgens naar “Account”
  • Binnen je “Account” klik je op factureringsgegevens
  • Binnen het menu met factureringsgegevens kun je klikken op Abonnement opzeggen
  • Bevestig vervolgend de opzegging van je Disney Plus abonnement door te klikken op “Opzegging voltooien”.
  • Tadaa! Je hebt zojuist succesvol je Disney Plus abonnement opgezegd!

Disney Plus ook opzeggen in App Store & Google Play!

Vergeet niet om, eventueel, je opzegging ook te voltooien in de Apple App Store en de Google Play store. Dat moet je doen als je Disney Plus bijvoorbeeld hebt gekeken op de iPad of via de telefoon of tablet. Dit kun je doen door je abonnementen in te zien in de Apple App Store of de Google Play Store. Klik hier voor op het overzicht van je abonnementen en zeg het Disney Plus abonnement op.

Disney Plus opzegbief maken

Eenvoudig je Disney Plus abonnement met een opzegbrief opzeggen? Geen punt dat is zo geregeld. Wij hebben alvast voor jou Disney Plus geselecteerd in het onderstaande opzeg formulier. Jij hoeft alleen de rest in te vullen. Daarna wordt je opzegbrief direct verzonden naar Disney Plus en zal je abonnement beƫindigd worden. Bijna net zo makkelijk als het aanmelden voor een abonnement van Disney Plus. Opzeggen wordt zo wel erg makkelijk, toch? Succes met het opzeggen van je Disney Plus abonnement! Vragen? Laat het vooral weten onder aan deze pagina, wij helpen je graag verder.

Contact Disney Plus

Wil je contact opnemen met Disney Plus? Dan vertellen wij jou hoe je dat eenvoudig kunt doen. Voor een totaal overzicht van de contact mogelijkheden van het team achter Disney Plus kun je kijken op de website. Via deze link kom je op de contact pagina uit. Je ziet daar de meest recente manieren om contact op te nemen met de klantenservice van Disney Plus. Zij helpen je graag verder met je vraag over je abonnement of met technische problemen. De openingstijden staan ook vermeld online, maar normaal gesproken is het geen enkel probleem om iemand bij Disney Plus te spreken te krijgen.

Je kunt Disney Plus ook via de chat of de telefoon bereiken. Zij zijn van 08.00 – 24.00 7 dagen per week te bereiken.

ChatKlik hier voor de Chat van Disney Plus – onder aan de pagina!
TelefoonnummerBel gratis naar: 0800 022 1476
Vanuit het buitenland: +31 20 262 2124

1 gedachte over “Disney Plus opzeggen”

  1. Hallo Sharmila, het opzeggen van je Disney Plus abonnement kan helaas niet met een berichtje via deze pagina. Wij kunnen en mogen dat niet voor of namens jou doen. Je kunt gebruik maken van onze gegevens op deze pagina om je abonnement op te zeggen. Je kunt dit eenvoudig online doen als je op je Disney Plus account inlogt. Je leest er op onze Disney Plus pagina alles over. Succes met het opzeggen!

Plaats een reactie