Laatste Blog artikelen

Simyo opzeggen

Simyo Sim Only abonnement opzeggen

Simyo is de Sim Only aanbieder die niet moeilijk doet over opzeggen. Zij geven ook duidelijk aan op hun site dat ze het geweldig vinden dat je klant was. Wist je dat Simyo al ruim 10 jaar bestaat in Nederland? Zij bieden niet alleen een sim only abonnement, maar ook prepaid kaarten. Simyo maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Zo kunnen zij een geweldige dekking leveren in Nederland.

Opzeggen, makkelijk hoor!

Net zoals je zou verwachten bij een nieuwe speler, is het opzeggen uiterst makkelijk! Zo kun je namelijk eenvoudig online opzeggen. Om het wat overzichtelijker te maken voor je, hebben we de mogelijkheden op een rijtje gezet. Zo kun je direct kiezen wat er bij jou past om je abonnement op te zeggen.

 • Opzeggen abonnement direct via Mijn Simyo
 • Contact opnemen met de Klantenservice – 020 -2003007
 • Opzeggen via een opzegbrief? Stuur hem naar:
  • Simyo klantenservice
  • Postbus 58800
  • 1040 JA Amsterdam

Makkelijk toch? Niet voor niets is deze provider al vele malen in de prijzen gevallen bij onder andere de Consumentenbond als beste mobiele provider.

3 gedachten over “Simyo opzeggen”

 1. Ik wil het abonnement opzeggen van mijn man wegens overlijden. Heb dit al eerder gemeld maar geen antwoord gekregen.

  Beantwoorden
  • Beste Maria, gecondoleerd met het verlies. Opzeggen na overlijden kan via de website van Simyo. Zij hebben hier een speciale pagina voor, opzeggen bij overlijden. Wij hopen dat het via deze link lukt om het abonnement op te zeggen. Helaas kunnen wij dit niet voor onze gebruikers doen. Wij wijzen je wel graag de juiste kan op. Succes en sterkte gewenst.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: