Robin Mobile opzeggen

Abonnement beƫindigen bij Robin Mobile

Robin Mobile is de provider die zich presenteert als prijsvechter. Zij bieden onder andere consumenten sim only en zakelijke sim only aan. Een eigen netwerk heeft de provider niet. Zij maken gebruik van het 3G en 4G netwerk van KPN. Hiermee ligt er dus een zeer stabiel en hoogwaardig netwerk voor deze provider. Wil je toch even controleren hoe de dekking van Robin Mobile bij jou in de buurt is? Check dan hier de dekking van het netwerk. Toch niet helemaal tevreden met je overstap naar deze provider? Dan kun je eenvoudig je abonnement weer opzeggen.

Robin mobile opzegbrief maken

Wil je direct een makkelijke opzegbrief maken voor Robin mobile? Dat kan! Wij hebben een formulier hier onder staan waarbij je eenvoudig een opzegbrief kunt maken. Vul hier je gegevens in en verstuur de brief direct! Zo eenvoudig kan het opzeggen van je abonnement dus zijn. Wij hebben in het formulier alvast de juiste leverancier geselecteerd. Je kunt dus direct beginnen met het maken van de brief, het adres is al ingevuld. Zo zorgen wij er voor dat de opzegbrief naar het juiste adres verzonden wordt.

Mogelijkheden om op te zeggen

Eigenlijk is het heel simpel bij Robin Mobile, het opzeggen bedoelen we dan. Je kunt namelijk via de e-mail je beƫindiging doorgeven. Gewoon via de e-mail? Jazeker lekker simpel en uiterst effectief! Stuur een mailtje naar opzeggen@robinmobile.nl en alles wordt geregeld voor je. Vergeet in je e-mail niet de volgende gegevens te vermelden:

 • Je mobiele nummer waarmee je bekend bent bij Robin Mobile
 • Je Puk-code, deze vind je op je simpakket
 • De reden waarom je opzegt bij Robin Mobile

Met deze gegevens kan je opzegging direct verwerkt worden. Wil je, je mobiele nummer meenemen naar een andere provider? Dan kan uiteraard. Geef dit dan duidelijk door aan je nieuwe provider. Nog niet zeker welke sim only provider je kiezen moet? Wij hebben een mooi overzicht van alle sim only aanbieders met scherpe tarieven, klik hier voor het overzicht.

Hou er verder ook even rekening mee dat de verwerking van je opzegging ongeveer 10 werkdagen kan duren.

2 gedachten over “Robin Mobile opzeggen”

 1. Goedemiddag, ik wil graag mijn budget abonnement opzeggen. De reden is dat ik heb een andere abonnement die loopt tot 2021 jaar. Ik kan niet zo veel betalen voor 2 abonnementen het is echt te veel voor mij, daarom wil ik tijdelijk budget mobile opzeggen. Ik ben heel tevreden met budget mobile maar zo gaat het niet door. Ik hoor graag van u.

  • Hallo Adelina, wat vervelend dat je 2 abonnementen hebt. Helaas kun je via onze website je abonnement niet stopzetten. Wel kunnen wij je iin contact brengen met Robin Mobile. Je kunt Robin Mobile via de volgende kanalen bereiken:

  • via mail op klantenservice@robinmobile.nl of opzeggen@robinmobile.nl (om direct je abonnement op te zeggen)
  • via Twitter op @robinmobile
  • Wij hopen je zo wat meer informatie gegeven te hebben over het opzeggen van je Robin Mobile abonnement. Succes! Laat nog even weten of het is gelukt.

Plaats een reactie