Laatste Blog artikelen

Oxxio energie contract opzeggen

Oxxio is een energieleverancier die nog niet zo heel lang op de Nederlandse markt actief is. Oxxio levert 100% groene energie aan consumenten. Voor bedrijven levert Oxxio een mix van grijze stroom en groene stroom. 78% Van de energie die Oxxio levert wordt gewonnen uit duurzame bronnen. Verder streeft Oxxio er na om iedereen baas te laten zijn over zijn eigen energieverbruik. Zij geven duidelijk en helder inzicht in het energieverbruik van jou. Voor elke energiesituatie wil Oxxio zich inspannen een passende aanbieding te doen. Buiten de standaard contracten zijn er dus veel contracten op maat. Hiermee kunnen de kosten van de energie dus per maand dalen. Oxxio biedt klanten direct inzicht in hun verbruik met een handige EnergieMonitor. Deze EnergieMonitor is als app beschikbaar voor iPhone, iPad en Android gebruikers. Daarnaast kun je via je computer gebruikmaken van de EnergieMonitor via de website van “Mijn Oxxio”. Voor meer informatie over de Oxxio app kun je op website terecht.

Eenvoudig je contract bij Oxxio opzeggen

Bij Oxxio kun je op heel veel verschillende manieren contact leggen met bijvoorbeeld de Klantenservice. Zelfs telefonisch opzeggen is mogelijk bij Oxxio. Gemak dient de mens. Zo kun je zelf contact opnemen met de klantenservice, maar je kunt er zelfs voor kiezen om terug gebeld te worden op het door jou gewenste tijdstip. Hoe kom je in contact met Oxxio? Nou zo bijvoorbeeld:

  • Telefonisch opzeggen – bel met nummer 088-8955999 (lokaal tarief)
  • Contactformulier Oxxio – vul het formulier in op deze webpagina en Oxxio neemt contact met je op.
  • Schriftelijk opzeggen – dat kan natuurlijk via onze opzegbrief, daar staat het juiste adres al in vermeld!
  • Lees alles over opzeggen bij Oxxio via deze link

Direct je Oxxio contract opzeggen?

Maak dan bij ons online je opzegbrief voor Oxxio. Je vult het formulier in en de rest wordt voor jou verzorgt. Hoe makkelijk wil je het hebben? Het opzeggen van je Oxxio contract is eenvoudig, je hebt zelfs je printer niet nodig! Dat scheelt jou weer inkt en papier. Je kunt er zelfs voor kiezen, wij raden dat ook aan, om je brief aangetekend te laten versturen. Dan weet je zeker dat de opzegging bij Oxxio in behandeling genomen wordt. Het mooist is dat je bij Stap 2 kunt beginnen. Wij hebben Stap 1 al voor je ingevuld! Start hier onder met het invullen.

Plaats een reactie