KPN televisie opzeggen

KPN abonnement opzeggen

Ben je klaar met het televisie abonnement van KPN? Zeg het dan vandaag nog op. Naast bellen, internet en e-mail biest KPN ook televisie diensten aan. Dit doen zijn onder andere via de glasvezel. Hiermee is KPN een grote speler geworden in het glasvezel land. Naast de glasvezel biedt KPN ook televisie diensten aan via Digitenne. Ook het Digitenne abonnement opzeggen? Wij laten je zien hoe je dit doet.

Verschillende manier opzeggen

Je kunt bij KPN op verschillende manieren opzeggen. Je kunt bij KPN ook opzeggen met een opzegbrief. Wil je opzeggen door middel van een opzegbrief? Hier onder vind je het adres. Denk je er wel aan om de brief aangetekend te versturen? Dan weet je zeker dat de brief aangekomen is.

KPN Klantenservice

T.a.v. Opzeggen

Postbus 235

2400 AE

Alphen aan de Rijn

Toch liever geen brief maken en verzenden? Dan kun je KPN ook op de volgende manieren bereiken. Hou je wel je abonnement gegevens bij de hand, zodat KPN kan verifiëren dat jij de abonnementhouder bent?

telefoon logo TelefonischBel met nummer 0800 – 0402
Elke dag bereikbaar van 07.00 – 23.00, gratis nummer.
Online opzeggenDoe dit via deze link. Er start een online formulier waarmee je eenvoudig kunt opzeggen

2 gedachten over “KPN televisie opzeggen”

    • Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een reactie te plaatsen. Het opzeggen van je KPN abonnement moet je zelf in gang zetten. Dat kan via de gegevens op deze pagina. Je kunt ook eenvoudig zelf een opzegbrief maken. Wil je direct contact met KPN dan kun je bellen met nummer 0800-0402. Succes met het opzeggen van je KPN abonnement!

Plaats een reactie