Ziggo abonnement opzeggen

Eenvoudig je Ziggo abonnement stopzetten

Ziggo is in Nederland een grote aanbieder van TV, Internet en bellen. Zij doen dit in totale alles-in-1 pakketten en losse abonnementen. Niet meer weg te denken in Nederland. Ziggo is onderdeel van Vodafone en Liberty Global. Beide bedrijven hebben 50% aandelen in Ziggo. Ziggo levert zowel het internet als het telefoon verkeer via de kabel in Nederland. Ook het TV signaal komt via de kabel (het koper) binnen in de Nederlandse huiskamers. Het bedrijf levert geen glasvezel netwerk in Nederland en concentreert zijn diensten alleen op de koperen kabel.

Klachten Ziggo

Ziggo is een graag gezien onderwerp als het gaat over klachten. Vergis je echter niet, het bedrijf is groot heel groot in Nederland en heeft dan ook veel klanten. Zeker nu ook met het alleenrecht op de Formule 1 is de aanbieder populair. Natuurlijk kan het dan voorkomen dat er zaken nier gaan zoals zouden moeten. Door middel van een actieve Ziggo Community worden vele antwoorden gegeven op gemelde klachten. Met ruim 98.000 leden is dit 1 van de grootste community’s in Nederland.

Ziggo abonnement opzeggen

Wil je de dienstverlening van Ziggo stoppen? Bedenk dan eerst of je alles bij Ziggo wil opzeggen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je, je e-mailadres ook kwijt raakt als je het internet abonnement beƫindigd bij Ziggo. Het opzeggen van je Ziggo abonnement kan op verschillende manieren. Wij hebben de verschillende mogelijkheden even voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij eenvoudig je abonnement opzeggen of misschien wel wijzigen.

Direct Ziggo online opzeggen snel en eenvoudig!

Direct je Ziggo abonnement opzeggen? Dat kan via onderstaand formulier. Vul je gegevens in en verstuur de digitale opzegbrief aan Ziggo. Met verzend garantie en zonder printer of postzegel. Gewoon nu direct opzeggen binnen 2 minuten, hoe makkelijk is dat?


Telefonisch opzeggen

De meest makkelijke vorm is om je abonnement telefonisch op te zeggen. Dit kan via telefoonnummer 0900 – 1844 (tegen normaal tarief). Of via nummer 1200 via de vaste lijn of mobiel van Ziggo. De mogelijkheid om op te zeggen is iedere dag van de week tussen 08.00 – 22.00 uur. Zelf op feestdagen is Ziggo prima telefonisch te bereiken.

Schriftelijk abonnement opzeggen

Het natuurlijk ook mogelijk dat je via een opzegbrief je abonnement wenst op te zeggen. Dan kun je deze brief met de post verzenden aan Ziggo. Denk je er wel aan de opzegging aangetekend te versturen? Dat scheelt een behoorlijke discussie in geval de post niet aankomt. Het adres waar je de opzegbrief naar kunt sturen is:

Ziggo Klantenservice
Postbus 43048
3540 AA Utrecht

Ziggo online opzeggen

De meest makkelijk manier is om je abonnement online op te zeggen. Dit kan met het Ziggo opzegformulier. Dit formulier vul je online in en stuur je direct het opzegproces in. Ook kun je online even in je Ziggo klantomgeving inloggen om aanpassingen te maken aan je abonnement(en). 

Heb je ervaringen met Ziggo en wil je die wellicht delen met onze bezoekers? Laat dan hier onder een bericht achter met jouw ervaringen. Waar moet je op letten als je een abonnement bij Ziggo opzegt? Heb je tips met betrekking tot instellingen of andere tips om optimaal van Ziggo gebruik te maken? Wij horen het graag hier onder!

 


1 gedachte over “Ziggo abonnement opzeggen”

  1. Ziggo opgezegd op 9 december 2022; opzegging per 9 januari. Bij controle op 24 december bleek dat Ziggo van niets wist dus opnieuw opgezegd. Ik baal hiervan! Leidinggevenden niet te bereiken, zo gaat het niet goed Ziggo!

Plaats een reactie