Overstappen Simpel

Overstappen naar Simpel?

Je denkt er over om over te stappen naar Simpel? Dat kan eenvoudig online, simpel! Sinds 2007 biedt Simpel al goedkope sim-only abonnementen aan in Nederland. En dat de kwaliteit goed is valt ook de consumentenbond op. Zij hebben ook in 2020 Simpel uitgeroepen tot beste mobiele provider in Nederland. Dat wist je natuurlijk al, je bent immers al aan het kijken om over te stappen naar Simpel. Dan zit je op deze pagina goed!

Simpel sim-only abonnementen

Simpel heeft niet 1 bepaald sim-only abonnement. Simpel geeft ook zelf aan een abonnement te willen bieden voor iedereen. En niet iedereen heeft nu eenmaal de behoefte aan een zelfde abonnement. Bij Simpel kun je dus eenvoudig zelfs je abonnement kiezen. De variabele zit hem hier in het aantal belminuten of het aantal gigabytes aan internetverkeer per maand. Simpel heeft al een abonnement vanaf 2,50 euro per maand. Je kunt altijd laag instappen en als het nodig is later een hoger abonnement afsluiten.

Welke Simpel abonnementen zijn er?

Zoals aangegeven zijn er verschillende sim-only abonnementen beschikbaar bij Simpel. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Zo kun je makkelijk een keuze maken wanneer je wil overstappen naar Simpel.

  • 250MB per maand, 50 belminuten en 500 sms’jes – klik hier
  • 1GB per maand, 100 belminuten en 500 sms’jes – klik hier
  • 2GB per maand, 250 belminuten en 500 sms’jes – klik hier
  • 4GB per maand, onbeperkt bellen en 500 sms’jes – klik hier
  • 6GB per maand, 250 belminuten en 500 sms’jes – klik hier

Als extra optie biedt Simpel ook nog onbeperkt bellen per maand aan. Dit geldt dan voor de abonnementen hierboven waar nog geen onbeperkt bellen in is opgenomen. Dit kost slechts 1,50 euro per maand extra.

Ervaring met Simpel? Deel het!

Heb je ervaring met Simpel? Dan horen wij dat graag van je. Je kunt hier onder eenvoudig je reactie achterlaten. Hiermee kun je andere mensen helpen die ook nadenken om over te stappen naar Simpel. Wij kijken uit naar je reactie!

Plaats een reactie