T-mobile abonnement opzeggen

T-mobile is een grote telecom provider voor particulieren en zakelijke gebruikers. T-mobile levert al enkele jaren diverse telecom & internet diensten in Nederland.

Jarenlang had T-mobile het exclusieve recht van Apple om de iPhone te verkopen. Hieronder staan de gegevens en/of de opzegbrief voor het opzeggen van je abonnement bij T-mobile.

Direct je T-mobile abonnement opzeggen?

Dat kan natuurlijk, gebruik dan onze T-mobile opzegbrief! Eenvoudig in te vullen en direct te verzenden waar je ook bent. Je hebt geen printer meer nodig en zelfs een postzegel hoef je niet te plakken. Vul online de T-mobile opzegbrief in en T-mobile verwerkt je opzegging direct. Zo heb je, je kosten in de hand en kun je zelf snel overstappen naar een andere provider. Hoe makkelijk is dat Het adres van T-mobile is al ingevuld in de digitale opzegbrief. Jij hoeft alleen nog jouw gegevens in te vullen en de brief te versturen. Geen wachttijd, geen brief die niet aangekomen is, gewoon snel en goed digitaal. Klaar om je T-mobile abonnement op te zeggen? Start dan snel hier onder met het invullen van de opzegbrief.


Je kunt ook zelf een reactie schrijven over waarom je wilt stoppen met het contract en de reacties van anderen lezen.

Diensten: prepaid, sim only, mobiel internet, internet, TV, thuis bellen.

T-mobile adresgegevens

T-Mobile
T.a.v.: Klantenservice
Postbus 16272
2500 BG DEN HAAG

Voor meer gegevens over het opzeggen van je T-Mobile abonnement kun je kijken op de special opzeg pagina van T-Mobile. Je vind de pagina via deze link.

Wat vind jij van T-mobile?

Wat was je ervaring met T-mobile? Is het een provider die je zou kunnen aanraden? Of waren de diensten niet helemaal wat je er van zou verwachten? Hoe was de dekking van T-mobile? Had je overal goede dekking? Of waren er veel plekken waar de dekking niet goed was? Hebben we je op weg geholpen met het opzeggen van je T-mobile abonnement? Of hebben wij nog zaken over het hoofd gezien? Wij horen graag de ervaring van onze gebruikers en staan open voor verbetering. Laat ons eenvoudig via onderstaande Facebook reacties weten wat er beter kan of zou moeten!

Plaats een reactie