Lees dit Bitvavo review goed om wegwijs te worden met deze broker – exchange

Dit Bitvavo review helpt je bij het gebruik van het platform

Het is bij ieder platvorm en zo ook bij Bitvavo belangrijk om een review te lezen. Zo kom je meer te weten over hoe het werkt en van welke handigheden het platform gebruik maakt. Bitvavo bestaat sinds 2017 en is gevestigd in Amsterdam. Het is een Nederlands bedrijf en daarmee kent het ook een Nederlandse klantenservice. Bij het platform is eenvoud een van de pilaren. De gebruiker moet zonder al te veel poespas via Bitvavo kunnen handelen.

Groot assortiment en lage kosten

Bitvavo kent een zeer groot assortiment aan coins. Er kan namelijk in meer dan 55 cryptocurrencies worden gehandeld. Digitale munten kunnen zowel met euro’s, maar ook met Bitcoins of Litecoins op een gemakkelijke wijze worden aangeschaft. Hiervoor rekent de broker slechts lage transacties. De kosten voor het handelen in munten bedragen tussen de 0 en 0,25% van de aanschafwaarde.

Gemakkelijk en veilig betalen

Omdat er veel waarde wordt gehecht aan veiligheid, kan er gewoon met Ideal of Bancotact worden betaald. Hier zijn geen transactiekosten aan verbonden en handelen kan al vanaf €1. De gebruiker kan het tegoed daarop in het dashboard omruilen in de door zijn of haar gewenste cryptovaluta.

Zowel voor beginners als professionals

Omdat Bitvavo in maar 2019 het platform in zijn geheel heeft omgebouwd naar een exchange, kunnen ook ervaren handelaren gebruik maken van Bitvavo. Waar een broker zelf coins inkoopt en deze doorverkoopt aan consumenten, zit hier altijd een kleine marge tussen. Bij een exchange is er sprake van directe handel waardoor de marges hoger zijn voor handelaren en dit maakt het platform interessant voor professionals.

Bron: https://www.cryptocurrencylivekoers.nl/bitvavo-review/

Plaats een reactie