Zorgverzekeringen vergelijken

Zorgpremies vergelijken

Het is er weer tijd voor! De jaarlijkse zorgverzekering premies zijn weer bekend. Deze en volgende maand kun je weer kijken of het voordeliger is om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Leuke maanden als je van vergelijken houdt. Je leest altijd bij ons dat vergelijken loont, dat is natuurlijk ook zo bij zorgverzekeringen. Het zijn 2 drukke maanden zo aan het einde van het jaar. Toch is het raadzaam wat tijd te reserveren om te overdenken of je huidige zorgverzekering nog bij je past.

Zelf vergelijken of direct overstappen?

Je kunt natuurlijk zelf gaan vergelijken op internet, wij hebben hier ook een speciale zorgverzekering pagina voor op onze website. Je zou hier zelf de juiste gegevens in kunnen vullen en dan gaan vergelijken tussen de verschillende zorgverzekering aanbieders. Je kunt het ook anders aanpakken. Hoe? Door gebruik te maken van een vergelijker. Eentje die je wel kent van televisie is bijvoorbeeld Pricewise. Zij vergelijken voor jou. Zo kun je zelf aan de slag om een goede zorgverzekering te kiezen. Heb je een andere zorgverzekering gekozen dan zorgt Pricewise voor een nette overstap naar de nieuwe zorgverzekeraar. Andere voorbeelden van vergelijkers zijn Zorgkiezer en Independer. Ook deze tussenpersonen helpen jou een voordelige zorgverzekering te vinden.

Zorgverzekering vergelijkers op een rijtje

Wij hebben een overzicht voor je gemaakt van de verschillende aanbieders, zo kun je direct beginnen met vergelijken. Zorg je wel dat je weet waar je op moet letten bij het kiezen van een andere zorgverzekeraar? Staan er bijvoorbeeld ingrijpende veranderingen op stapel volgend jaar? Hou hier dan alvast rekening mee bij het kiezen. Denk hierbij aan een geboorte, een beugel of een andere ingreep. Heb je geen ingrijpende veranderingen gepland? Dan kun je kijken of je wellicht een hoger eigen risico kunt hebben. Hiermee daalt direct je maandelijkse premie! Scheelt je zo weer honderden euro’s per jaar, zeker met de huidige zorgpremies.

Plaats een reactie