Prepaid bellen? Niet meer bij Tele2

Tele2 stopt met prepay

Tele2 stopt per 15 november met het aanbieden van prepaid bellen. Dat is geen probleem, Tele2 biedt namelijk een nette oplossing. Wil je toch gebruik blijven maken van de prepaiddiensten? Dan mag je van Tele2 gratis overstappen naar T-mobile.

Waarom stopt Tele2 met prepaid?

Tele2 stopt met het aanbieden van prepaiddiensten als gevolg van de samenvoeging met T-mobile. Je mag dan ook als huidige prepaid klant van Tele2 gratis overstappen naar de prepaiddiensten van T-mobile. Let wel even op deze gratis overstap periode duurt tot 14 december 2019. Je kunt bij deze overstap ook je nummer behouden en je prepaid tegoed gaat natuurlijk ook mee naar de nieuwe provider.

Tele2 wordt T-mobile

We hebben er al eerder over geschreven. Sinds februari 2019 is de overname van Tele2 door T-mobile afgerond. Hiermee gaan de beide bedrijven samen verder en zorgt dit voor een wijziging in het aanbod van diensten. Eerder hebben we je al laten weten dat er geen nieuwe Tele2 abonnementen afgesloten konden worden, dit heeft T-mobile al overgenomen. Zo gaat langzaam de naam van Tele2 verdwijnen door de overname.

Niet overstappen? Dat kan!

Je hoeft geen gebruik te maken van de gratis overstap mogelijkheid die Tele2 je biedt. Je kunt je huidige prapaid kaart blijven gebruiken. Je kunt echter niet meer opwaarderen. Je tegoed blijft gewoon geldig ook als je niet overstapt. Let wel op dat je prepaid tegoed beperkt houdbaar is. Je kunt gebruik maken van het prepaid tegoed tot 15 november 2020. Opwaarderen kan nog tot eind november 2019. Daarna vervalt deze mogelijkheid.

Van prepaid naar abonnement? Vergelijk je kosten!

Je kunt er nu voor kiezen door deze wijziging eens te kijken of een abonnement beter bij je past. Je zal verstelt staan hoe snel een abonnement rendabel wordt ten opzicht van de prepaid kaart. Wil je direct vergelijken? Dan bieden wij je daar een handig overzicht voor deze vind je hier. Zo houd je zelf de regie over je maandelijkse belkosten en je mobiele internetkosten. Eenvoudig en overzichtelijk.

Plaats een reactie