Viva abonnement opzeggen

Viva abonnement stop zetten?

Dat kan! Viva is een populair weekblad voor vrouwen. Leuke weetjes en verhalen, mode en meer. Toch niet meer zo’n trek in het abonnement? Dan kun je dit natuurlijk stop zetten. Scheelt je weer wat euro’s in het jaar. Een abonnement op Viva kan al snel 191 euro kosten. Dat geld kun je dus op jaar basis gaan besparen door je Viva abonnement op te zeggen.

Viva contact mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met Viva. Je kunt dit natuurlijk zelf uitzoeken door naar de website van Viva te gaan. Het kan alleen een stuk sneller. Hier onder hebben wij de mogelijkheden namelijk al voor je op een rijtje gezet.

Hou er overigens even rekening mee dat Viva onderdeel is van DPG Media. Daar zitten heel veel magazines en tijdschriften bij aangesloten. Het kan dus zijn dat je op de website van DPG Media uitkomt voor de klantenservice. Dit is normaal en zij kunnen jou dan ook prima helpen om je abonnement stop te zetten.

Viva opzegbrief maken

Wil je een opzegbrief maken voor je Viva abonnement? Dat kan! Eenvoudig via onderstaand formulier. Je kunt zelfs de brief online verzenden. Je hebt dus niets meer nodig dan je internetverbinding om je Viva abonnement stop te zetten. Het formulier wijst zich vanzelf. Vul alle velden in, controleer de opzegbrief en verstuur direct de brief. Voor het gemak hebben we Stap 1 alvast voor jou ingevuld. Je kunt dus direct bij stap 2 beginnen!

Plaats een reactie