Laatste Blog artikelen

Verzekering opzeggen

Eenvoudig je verzekering opzeggen

Je hebt vele vormen van verzekeringen. Zeker Nederlanders zijn wereldwijd kampioen in het afsluiten van verzekeringen. Ga maar eens na waar je, je allemaal tegen zou kunnen verzekeren. En hoe vaak maak je gebruik van de verzekering? En als je dat dan al doet hoe tevreden ben je dan eigenlijk met het resultaat?

Resultaat verzekering valt tegen

Waar je vaak denkt kosten te kunnen verhalen op een verzekering, blijkt dit in de praktijk nogal eens tegen te vallen. Hoe vaak heb je al meegemaakt dat een verzekeraar er alles aan zal doen om niet te hoeven uitkeren? Iedereen die wel eens een beroep heeft gedaan op een verzekering zal dit onherroepelijk herkennen. De verzekeraar heeft net nieuwe polisvoorwaarden verzonden daarin is de gemelde schade helaas net uitgesloten. Er is bij verzekeraars dan ook weinig aan gelegen om uit te keren. Het zal je in ieder geval niet makkelijk gemaakt worden. Tijd om eens kritisch naar al je verzekering te kijken. Vooral bij een inboedelverzekering of opstalverzekering hebben verzekerde hier vaak last van. Andere bekende verzekeringen waar dit wel eens bij optreed zijn auto- en rechtsbijstandverzekeringen. Bij het afsluiten van een zorgverzekering  zit je daarentegen wel weer goed. Daar weet je op voorhand wat de polisvoorwaarde zijn.

Overstappen verzekeraar

Het is van tijd tot tijd ook zeker zinvol je verzekeraar eens kritisch te bekijken. Veel mensen hebben meerdere verzekeringen bij 1 verzekeraar. Dat levert namelijk korting op. De poliskosten dalen als je meerdere verzekeringen onderbrengt bij de verzekeraar. Het loon soms ook nog wel eens te kijken of je zonder een tussenpersoon zou kunnen. Bij velen zit er nog een tussenpersoon tussen jou en de verzekeraar. Wil je overstappen naar een andere verzekering of andere verzekeraar? Dan kunnen wij je ook verder helpen. Vooral de zorgverzekering biedt jaarlijks een goede mogelijkheid om te besparen op de zorgkosten.

Verzekering opzeggen!

Je wil een verzekering opzeggen? Mooi wij kunnen je daar prima bij ondersteunen. Wij hebben vele verzekeraars bekeken en uiteen gezet hoe je per verzekeraar op kunt zeggen. Zo kun jij direct besparen op maandelijkse en jaarlijkse kosten. Selecteer in het menu welke verzekeraar of welke verzekering je wenst op te zeggen en wij helpen je verder. OHRA verzekeringen zijn heel eenvoudig op te zeggen via het online formulier dat we hier voor je hebben geplaatst.

Denk je wel aan je aansprakelijkheidsverzekering?

Je kunt veel opzeggen, maar zeg niet je aansprakelijkheidsverzekering op. Dan kun je namelijk nog voor onaangename verassingen te komen staan. De aansprakelijkheidsverzekering beschermt jou wanneer, zoals de naam van de verzekering al doet vermoeden, je aansprakelijk wordt gesteld. Dit kan bijvoorbeeld bij schade zijn die aangericht is, of in een (zakelijk) geschil. De verzekering dekt de eventuele schade die op jou te verhalen is, waar jij dus voor aansprakelijk bent. Op internet is er nog veel meer te lezen over de mogelijkheden van de aansprakelijkheidsverzekering?

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: