Mobiel abonnement opzeggen

Makkelijk je mobiele abonnement opzeggen?

Wij weten precies hoe dat moet. Er zijn namelijk veel verschillende manieren om een abonnement op te zeggen. Zo kan dit via de website van Telecom aanbieders, maar ook via een traditionele opzegbrief. Wij hebben het allemaal al voor je uitgezocht. Zo kies jij dus de meest makkelijke manier om op te zeggen en bij ons vind je de juiste informatie.

Nieuwe telefoon? Zeg op!

De meeste mensen stappen nogal eens over op een andere telefoon provider, omdat er een sterkte concurrentie is tussen deze bedrijven. Zo kun je dus steeds voordeliger een telefoon huren of kopen bij je nieuwe abonnement. Dat kan dus een prima reden zijn om over te stappen; een nieuwe telefoon. Hou je er wel rekening mee dat het financieren van een mobiele telefoon via je abonnement geregistreerd zal worden als lening? Goed om je dat even van te voren te realiseren. Reken ook eens door wat de kosten voor een mobieltje zijn via de maandelijkse factuur. Het kan best zijn dat je na 24 maanden (looptijd die veel gekozen wordt) duurder uit bent voor je telefoon. Je zou dan een berekening kunnen maken waarin je de eenmalige kosten (nu kopen) tegen de maandelijkse kosten over een periode van 24 maanden. Een eenvoudige berekening die je misschien nog wel wat oplevert. Denk er ook aan om bij het aangaan van een nieuw abonnement te kijken naar de mogelijkheid om een deel van de telefoon te betalen. Dat scheelt weer in je maandkosten en kan je nog meer voordeel op leveren.

Abonnementen vergelijken

Ook bij abonnementen geldt dat vergelijken loont. Hou er wel rekening mee dat je appel met appels aan het vergelijken bent. Vaak vergelijken we namelijk al snel appels met peren en dat is een wereld van verschil. Om een voorbeeld te geven, kijk bij alle providers altijd naar dezelfde belminuten bijvoorbeeld. Zo voorkom je dat je teveel betaalt voor zaken die je achteraf helemaal niet, of niet helemaal gebruikt. Neem de tijd om goed na te denken over een mogelijke overstap. Graag verwijzen wij je ook naar onze telecom vergelijk pagina daar zie je in 1-oogopslag wat voor jou het voordeligste kan zijn.

Plaats een reactie