Lexa opzeggen

Lexa account stopzetten

Eenvoudig je Lexa lidmaatschap opzeggen? Dat kan, eenvoudig online. Heb je andere gegevens nodig van Lexa? Dan zit je hier ook goed, die hebben wij namelijk al voor je verzameld. Lexa is 1 van de grootste datingsites ter wereld. Zij koppelen singels over de hele wereld. Zo moet iedereen iemand kunnen vinden, tenminste dat geeft Lexa aan. Ben je zelf klaar met je Lexa account? Zeg deze dan tijdig op. Dit voorkomt dat er weer een periode verlengd gaat worden. Hou er rekening mee dat dit minimaal 48 uur voor de verlenging binnen moet zijn bij Lexa. Anders zit je weer met een kostenpost.

Lexa opzegbrief maken?

Wil je direct een Lexa opzegbrief maken? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden jou hieronder een mogelijkheid om via een online opzegging je Lexa account te verwijderen. Wij hebben stap 1 al voor je ingevuld. Als jij de rest invult kun je direct de opzegging versturen. Zonder postzegel dat gaat makkelijk. Denk er wel even over na of je de opzegging aangetekend wil verzenden. Wij adviseren dit in ieder geval wel. Zo heb je altijd bewijs dat je brief aangekomen is bij Lexa. Succes met het opzeggen van je Lexa account.

Lexa bereiken? Wij weten hoe!

Heb je een vraag voor Lexa of wil je contact over je lidmaatschap? Dan kun je aan de hand van onderstaande gegevens eenvoudig in contact komen met Lexa. Zo kun jij altijd op je gemak contact leggen. Via social media, telefoon of e-mail. Wij hebben het voor je uitgezocht!

E-mail contactcustomercare@help.lexa.nl
TwitterTwitter account Lexa
FacebookFacebook account Lexa
InstagramInsta kanaal Lexa
Customer CareNeem via deze link contact op met Customer Care

Ervaring met Lexa? Laat het horen!

Heb je ervaringen met de diensten van Lexa? Of heb je onlangs je account opgezegd bij Lexa? Dan horen wij graag tips van jou. Onze bezoekers kunnen hier weer informatie uithalen. Elke tip is natuurlijk welkom. Laat eenvoudig hier onder je reactie achter.

1 gedachte over “Lexa opzeggen”

  1. ik zit onder het bewind en kan geen cent meer missen dan alleen het instap bedrag als nieuwlid van 4,95 euro. Ik ben al langer dan een maand bezig dit op te zeggen maar via jullie site wordt ik door andere organisaties misleid voor het opzeggen waardoor dit nog niet tot zijn recht gekomen is.ik heb bij Mollie 3.95 euro betaald en als ik mijn bevestiging doorzette zou ik 29,95 nog bij moeten betalen waardoor ik dit niet verder bevestig heb. Ik hoop jullie voldoende geinformeerd te hebben en wacht spoedig op u positieve reactie
    vriendelijke groet,
    M.Kent

Plaats een reactie