Laatste Blog artikelen

Facebook account opzeggen

Je Facebook profiel verwijderen? Wij helpen je!

Social media site zijn tegenwoordig groot, erg groot. Toch kan het zo zijn dat je op een website niet meer gevonden wilt worden dus wil je, je facebook account op zeggen. Wij vertellen je hier hoe eenvoudig het is om je facebook account of pagina op te zeggen, geeft je in ieder geval weer wat rust in je leven zullen we maar zeggen.

Als je niet meer op sociale netwerk van Facebook actief bent en je wilt daar je profiel definitief verwijderen dan bieden wij je op deze pagina de oplossing.

Let op! Het kan nog 2 weken duren voordat je profiel wordt stop gezet!
Laat ons weten waarom je met Facebook wilt stoppen en schrijf je reactie hier onder. Heb je informatie die voor andere bezoekers ook nuttig kan zijn laat het dan ook weten in de reacties onder deze tekst. Start nu met je Facebook account opzeggen, volg snel onderstaande stappen!

Facebook logo

Stap 1
Log in op je Facebook account, zodat je dus aangemeld bent.

Stap 2
Ga naar Mijn account verwijderen, hier mee ga je dus Facebook opzeggen.

Stap 3
Klik op “OK”.

Stap 4
Je Facebook account wordt dan twee weken stop gezet en is dan niet meer zichtbaar. Log in de periode dan niet meer aan en je account wordt definitief verwijderd.


Facebook account verwijderen

Hou er rekening mee dat met het verwijderen van je Facebook account of alle gedeelde content (berichten en foto’s) verdwijnen. Je kunt er dan zelf niet meer bij, maar realiseer je dat de content nog wel in de zoekmachines kan blijven voorkomen. Ga er dus vanuit dat het nog een tijdje duurt voordat je echt niet meer bekend bent met je Facebook account.

1 gedachte over “Facebook account opzeggen”

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: