Basic-Fit opzeggen

Eenvoudig je lidmaatschap opzeggen

Basic-Fit is een budget aanbieder van sport en sportlessen. Voor weinig geld kun je op veel plaatsen in Nederland terecht voor een work-out bij Basic-Fit. Een compleet aanbod aan sport mogelijkheden stelt je zelfs in staat om eenvoudig thuis te sporten. Basic-Fit biedt hier verschillende pakketten voor aan. Toch niet zo tevreden over Basic-Fit? Of sport je toch minder dan gedacht bij Basic-Fit? Dan is het tijd om je Basic-Fit lidmaatschap op te zeggen. Het is toch elke maand weer zonde geld als je geen gebruik maakt van de faciliteiten. Wij weten zeker dat je dit geld ook aan andere leuke(re) zaken uit kunt geven.

Basic-Fit opzegbrief maken

Wil je direct een opzegging versturen aan Basic-Fit? Dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij hebben stap-1 al voor jou ingevuld. Dat scheelt jou weer tijd en zoeken, doen wij graag! Vul jij de rest in dan kun je binnen 5 minuten de brief online verzenden. Zonder postzegel, printer of envelop zeg jij je lidmaatschap op! Wij wensen jou veel succes in het opzeggen van je lidmaatschap. Mocht je verder vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag.

Andere manier om in contact te komen met Basic-Fit

Zoek je een andere manier om je lidmaatschap te stoppen? Dat kan. Wij hebben hier onder de verschillende mogelijkheden voor jou in kaart gebracht. Zo kun je zelf bepalen hoe jij in contact wenst te komen met de sportschool bij jou in de buurt.

E-mailadres Basic-Fitklantenservice@basic-fit.nl
Live ChatKlik op deze link om de live chat te starten
FacebookDit is de Facebook pagina van Basic-Fit
TwitterDit is de Twitter pagina van Basic-Fit
InstagramDit is de Instagram pagina van Basic-Fit
TelefoonnummerDit is het telefoonnummer van Basic-Fit: 023 8901750

Ervaringen met Basic-Fit? Dan horen wij die graag!

Heb je gesport bij Basic-Fit? Is dit jou bevallen of was je er snel weer weg. Hoe vond je de manier van (digitaal) lesgeven? Waarom zou je Basic-Fit wel aanraden en waarom niet? Heb je tips voor onze lezers die ook hun lidmaatschap willen opzeggen? Kortom, heb je wat te delen over je ervaringen bij Basic-Fit dan horen wij dit graag! Laat hier onder je reactie achter, wij dank je alvast voor de genomen tijd en moeite.

Plaats een reactie