Vrienden Loterij opzeggen

Eenvoudig je abonnement opzeggen!

Wil je, je abonnement bij de Vrienden Loterij opzeggen? Dat kan heel eenvoudig, wij gaan je daar bij helpen. Je hoeft natuurlijk niet al je loten op te zeggen, je kunt ook een aantal loten stopzetten en wel mee blijven spelen. Wij leggen het je allemaal uit!

Vrienden Loterij gegevens

Ook de Vrienden Loterij is een loterij die geld beschikbaar maakt voor goede doelen. Dat is voor veel mensen ook een motivatie om mee te gaan spelen. Ook zet de Vrienden Loterij zich in voor een gezonde en sportieve samenleving. Daarom is deze loterij ook vaak gekoppeld aan sport evenementen en competities.

Vrienden Loterij opzegbrief maken

Eenvoudig een opzegbrief maken om je abonnement bij de Vrienden Loterij op te zeggen? Zoek dan niet verder wij helpen jou hier graag bij. En nog mooier wij versturen de brief ook direct voor jou. Hoef je dus niet te printen en een postzegel te plakken. Makkelijk toch? Start hier onder snel met het invullen van de gegevens om direct jouw Vrienden Loterij opzegbrief te versturen!

Vrienden Loterij contact gegevens

Toch liever zelf contact zoeken met de klantenservice van de Vrienden Loterij? Dat kan natuurlijk ook. Hier onder tref je de mogelijkheden aan om in contact te komen met de klantenservice van de Vrienden Loterij.

  • Via de Live Chat op de website – klik hier
  • Via telefoonnummer 088 – 020 1020
  • Via het Facebook kanaal – Klik hier
  • Via het Twitter kanaal – klik hier
  • Via een contact formulier – via deze link

Succes met het stopzetten van je deelname aan de Vrienden Loterij. Is het gelukt of heb je problemen ondervonden? Wij horen het graag van jullie. Laat hier onder je reactie achter zodat wij onze informatie nog beter kunnen maken. Wij staan namelijk voor eenvoudig opzeggen voor iedereen!

Plaats een reactie