Voetbal International opzeggen

Abonnement VI opzeggen

Het bekendste voetbal magazine van Nederland is ongetwijfeld Voetbal International. Het blad waarin alles uit de doeken wordt gedaan over het voetbal in Nederland en internationaal. Volg je favoriete club en speler door de scherpe analyses van de Voetbal International redacteuren. Ontvang eenvoudig alle in-sight information over de wedstrijden en de TOTO mogelijkheden. Alles via 1 voetbal blad. Toch uitgekeken op de artikelen van Voetbal International? Dat kan natuurlijk. Met het opzeggen van je VI abonnement kun je op jaarbasis al snel 120 euro besparen. Kun je toch weer een paar keer naar je favoriete club gaan voor dat geld.

Hoe VI abonnement opzeggen?

Eenvoudig je Voetbal International abonnement stopzetten? Wij vertellen je graag hoe je dat kunt regelen. Net zoals bij vele andere weekbladen is dit vaak al makkelijk online te regelen. De volgende mogelijkheden zijn er om je abonnement op te zeggen. Hier onder overzichtelijk weergegeven in een lijstje. Weer een lijstje, net zoals de lijstjes in VI zullen we maar zeggen.

  • Telefonisch opzeggen via telefoonnummer: 088 004 2222
  • Stuur een mailtje naar: service@vi.nl
  • Via de post is VI te bereiken op onderstaand adres:
    • VI Klantenservice
    • Postbus 550
    • 5400 AN Uden

De klantenservice van VI is op werkdagen beschikbaar van 08.30 tot 17.00. Een mailtje kun je natuurlijk altijd verzenden.

VI opzegbrief maken?

Je kunt ook eenvoudig een opzegbrief maken om je abonnement op VI op te zeggen. Dat is makkelijk te doen via ons formulier hier onder. Je hoeft je geen zorgen te maken over het adres. Dat hebben wij al voor jou ingevuld. Je kunt dus direct starten met het invullen van het formulier. En om het jou nog makkelijker te maken, hebben wij stap 1 alvast voor jou ingevuld.

Plaats een reactie