Direct je Staatsloterij abonnement opzeggen

Wil je, je abonnement bij de Staatsloterij stop zetten? Dat kan en wij weten hoe. Wist je dat je ook per maand mee kunt spelen zonder een abonnement? Dan haal je gewoon je lot bij een verkooppunt. Dat zijn vooral zaken waar je meestal toch al wel komt. De Bruna bijvoorbeeld is een verkooppunt waar de loten worden verkocht. Ook in jouw omgeving is een verkooppunt. Door zelf de loten te gaan halen zit je niet vast aan een abonnement. Een lot kopen is veelal ook spannender, je kunt zo nog een beetje je geluk sturen.

Opzeg mogelijkheden

Ook bij de Staatsloterij zijn er verschillende mogelijkheden om je abonnement stop te zetten. We hebben ze hier onder overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

  • Bel met de klantenservice van de Staatsloterij – 070 – 550 08 06
  • Via Mijn Staatsloterij – klik hier om direct in te loggen
  • Via het online opzegformulier – klik hier om het formulier te starten
  • Via een opzegbrief per post – zie hier onder het adres

Adres Staatsloterij

Het adres van de Staatsloterij heb je nodig als je er voor kiest om je beëindiging van je abonnement schriftelijk te doen. Denk er aan dat je de brief (advies!) aangetekend verstuurd aan de Staatsloterij. Zo weet je in ieder geval dat je opzegbrief is aangekomen. Zet het volgende adres op de envelop en de opzegging kan beginnen:

De Staatsloterij

T.a.v. De klantenservice

Postbus 818

2700 AV Zoetermeer