Eenvoudig je abonnement opzeggen

De Postcode loterij is een loterij die in het teken staan van de goede doelen in Nederland en ver daar buiten. Met je deelname help je dus ook goede doelen. Naast een bijdrage aan goede doelen, is natuurlijk een prijs winnen ook een motivatie om deel te nemen aan deze loterij. Daarnaast geldt er natuurlijk een psychologisch effect. Je wil natuurlijk niet dat de hele postcode een prijs wint en jij niet deelneemt in de prijs. Door dit effect zijn mensen sneller over te halen om deel te nemen. Je kunt overigens bij de Postcode loterij deelnemen met meerdere postcodes en met meerdere loten. Dat laatste is aantrekkelijk als er een prijs valt, je krijgt zo namelijk een hogere prijs als je wint. Het kan natuurlijk zo zijn dat je na verloop van tijd wat minder loten zou willen. Je deelname hoef je niet in 1 keer stop te zetten, je kunt loten afzonderlijk opzeggen. Wij gaan je hierbij helpen.

1 Of meerder loten opzeggen

Wil je 1 of misschien wel meerdere loten opzeggen? Dat kan eenvoudig bij de Postcode loterij. Hou er rekening mee dat je het aantal loten kan terugbrengen in aantal. Zo hou je dus de kans op een prijs, mogelijk wel met minder opbrengsten. Mocht je meerdere loten hebben dan kun je op verschillende manieren kenbaar maken dat je loten wil opzeggen. Wij hebben hier onder een opsomming gemaakt van de mogelijkheden om je loten op te zeggen.

  • Telefonisch opzeggen – via nummer 088 – 020 10 10
  • Opzeggen per post – per brief opzeggen

Wil je per brief opzeggen? Dan dien je in je brief minimaal te vermelden welke lotnummers je wil opzeggen. Daarnaast is het van belang je rekeningnummer door te geven waarmee er gespeeld wordt. Onderteken de brief met vermelding van uw naam en adres en stuur de brief, liefst aangetekend, naar:

Nationale Postcode Loterij

Beethovenstraat 200

1077 JZ Amsterdam