Laatste Blog artikelen

Overstappen

Overstappen naar een andere leverancier? Goed idee!

Je leest er op onze website al veel over, maar niet alleen opzeggen is nuttig. Ook overstappen naar een andere leverancier kan je veel voordeel opleveren. Ook al ben je soms best tevreden, het loont vaak in euro’s om eens van leverancier te wisselen. Of dat nu een telecom aanbieder, een verzekeraar, een energie leverancier of een bank is dat maakt niets uit. Om het je eenvoudig te maken helpen wij jou ook bij het overstappen naar een andere leverancier. Wij geven jou hier de nodig informatie om het overstappen eenvoudig te laten verlopen.

Overstappen snel geregeld!

Overstappen is al lang niet meer zo lastig als vroeger. Toen men nog jaren achtereen bij dezelfde leverancier bleef zitten. Puur vanuit gemak en omdat de markt nog niet zo vrij was als nu. Je kunt je nu niet meer voorstellen dat er slechts een handje vol energie leveranciers waren. Geen wonder dat deze grote leveranciers niet zo blij waren toen de prijsvechters de markt betraden. En dat geldt natuurlijk niet allen voor de energiemarkt ook de telecom markt en de verzekeringsmarkt zijn op dit moment heel anders. En het mooie? Deze nieuwe leveranciers helpen je ook met het overstappen. Zo heb je er geen omkijken meer naar en blijf je de service ontvangen waar je recht op hebt. Kortom zonder een hik kun je tegenwoordig overstappen.

Waarom overstappen?

Waarom je zou je overstappen? Je bent tevreden over de aanbieder en zit er immers al jaren. Je hoeft ook niet over te stappen. Wij willen alleen wel dat iedereen voor zichzelf een goede afweging kan maken. Loont overstappen? In bijna alle gevallen zeker wel. Hoe wij dit weten? Wij stappen zelf ook geregeld over. Er zijn sommige leden die elk jaar mee doen aan een energie veiling op internet. Eenvoudig en makkelijk en alle vrijheid. Je schrijft je vrijblijvend in, ontvangt een aanbod en kan dit accepteren. Accepteer je dit aanbod dan regelt de nieuwe leverancier alles! Je hebt er geen omkijken naar en je bespaart euro’s per maand. Dat is natuurlijk al een voordeel, maar er zijn ook nog andere voordelen. Een nieuw mobiel abonnement bijvoorbeeld kan niet alleen goedkoper worden, de kans bestaat ook zeker dat je meer krijgt voor je maandelijkse bedrag. Zo kun je een grotere internet bundel afnemen tegen een lager maand bedrag. Hoe mooi is dat?

Overstappen via ons

Wij hebben van veel aanbieders een aparte overstap pagina gemaakt. Zo kun jij eenvoudig door klikken naar de leverancier van je keuze. Je kunt dan op de website van deze leverancier de overstap in orde maken en in gang zetten. Zij regelen dan de rest voor jou. Wij sturen je graag de goede kant op, zonder dan jij nog hoeft te zoeken waar je moet zijn. Dat is het gemak als je via ons overstapt!

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: