Laatste Blog artikelen

Lotto abonnement stopzetten

Je lotto lot eenvoudig stoppen

Zet eenvoudig je abonnement stop. Leuk een loterij, maar soms zit je er onbewust toch aan vast. Om nu snel je lotto abonnement op te zeggen kun je onze pagina gebruiken.

Via deze link kun je eenvoudig je lotto abonnement opzeggen je kunt dan via het telefoonnummer het eenvoudigst je loten opzeggen. Speel je mee met meerdere loten? Geen enkel probleem de klantenservice van De Nederlandse Loterij helpt je snel een makkelijk.

Zo moeilijk is het niet om snel enkele euro’s per week te besparen. Heb je hier goede ervaringen mee? Dan horen wij dat graag van je. Heb je een minder goede ervaring met het opzeggen van de Lotto? Laat het dan ook vooral weten. Je helpt zo onze bezoekers eenvoudig kosten te besparen.

Al sinds 1974 bestaat de Nederlandse Lottoloterij. Sindsdien zijn er velen trekkingen geweest met zeer veel prijswinnaars. Deze loterij kent een grote schare van trouwe deelnemers die automatisch meespelen. Maar ook bij een oplopende Jackpot worden veel extra loten verkocht. Deze Wiki pagina vertelt je veel meer, klik hier.

Lotto opzegbrief maken

Wil je door middel van een opzegbrief het meespelen bij de Lotto stoppen? Dat is mogelijk en heel eenvoudig. Wij hebben hier onder een formulier staan waarmee jij direct een opzegbrief kunt maken. Je hoeft hier zelfs Word niet voor te openen en ook je printer hoeft niet aan het werk! Alles wordt online geregeld voor jou. Zelfs het adres van de Lotto hoef jij niet op te zoeken, dat wordt automatisch ingevuld. Makkelijk opzeggen dat is waar wij voor gaan. Je hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit. De brief wordt automatisch verzonden, dus je hoeft geen postzegels in huis te hebben. Wil je starten met het invullen van het formulier? Begin dan bij Stap 2, wij hebben voor het gemak Stap 1 al voor je ingevuld. Veel succes met het opzeggen van je Lotto abonnement.

2 gedachten over “Lotto abonnement stopzetten”

    • Het is helaas niet mogelijk om via een reactie een abonnement stop te zetten. Onze website is informatief en niet gelinkt aan enige aanbieder, ook niet de Lotto. Je kunt je Lotto abonnement stopzetten via deze link. Je kunt ook je Lotto abonnement telefonisch opzeggen via telefoonnummer 070-550 08 06. Succes!

      Beantwoorden

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: