Laatste Blog artikelen

LinkedIn account sluiten

Opzeggen linkedIn account

Wil je, je LinkedIn account opzeggen? Of afsluiten om wat voor een reden dan ook? Dat kan eenvoudig. Veel mensen gebruiken LinkedIn voor het zakelijke verkeer. LinkedIn kan je netwerk op een relatief makkelijke manier vergroten. Echter kan het je reputatie ook te grabbel gooien. Steeds vaker lijkt LinkedIn op een afslag van Facebook waarop iedereen zijn ongefilterde mening spuit. Niet waar LinkedIn voor bedoeld is toch onoverkomelijk blijkt.

In een paar stappen je LinkedIn account verwijderen

Het is gelukkig eenvoudig je LinkedIn account op te zeggen of te verwijderen. Jij hoeft dat niet uit te zoeken, dat hebben wij al voor je gedaan. Hier onder in de afbeelding zie je welke stappen je moet doorlopen om je account te verwijderen. Hou er wel rekening mee dat het opbouwen van een nieuw (zakelijk) netwerk weer tijd gaat kosten…

Kom er je toch niet uit, dan kun je altijd even de website van LinkedIn bezoeken om hulp te vragen. Volg deze link en je komt vanzelf bij de pagina uit waarop meer informatie staat over het verwijderen van je LinkedIn account. Succes!

Plaats een reactie