KPN abonnement opzeggen

Eenvoudig je abonnement opzeggen bij KPN

KPN is van oudsher een van de grootste Telecom aanbieders in Nederland. Langzaamaan begint het landschap van de Telecom providers te veranderen. Wil je een aanpassing maken in je KPN Abonnement? Dan gaan wij je verder helpen.

Opzeggen diensten

Let er op dat KPN tegenwoordig meer aanbiedt dan (vaste) telefonie. Zo kun je ook via KPN internet, televisie en meer afnemen. Hou hier dus rekening mee als je, je KPN abonnement wil beëindigen. Bedenk je van te voren dat bijvoorbeeld bij het opzeggen van het internet abonnement je, eventuele, e-mailadres ook verloren gaat. Het zou zonde zijn als je dat van te voren niet doordacht had.

KPN opzegbrief maken

Wil je direct eenvoudig een opzegbrief maken? Dat kan en daar gaan wij je bij helpen. Met onderstaand formulier kun je makkelijk een officiële opzegbrief maken. Deze brief kun je daarna ook direct verzenden aan KPN, zo sla je 2 vliegen in 1 klap! Makkelijk toch? Wij hebben stap 1 al voor je ingevuld, jij kunt dus beginnen met het invullen van je gegevens bij stap 2. Succes met het opzeggen van je KPN abonnement!

Verschillende manier opzeggen

Bij KPN is het mogelijk om op verschillende manieren je abonnement op te zeggen. Zo biedt KPN het beste gebruikersgemak ook voor de mensen die wat minder goed zijn met internet en computers.

 • Op de website van KPN kun je opzeggen – link naar de site
 • Via de telefoon kun je ook opzeggen – telefoonnummer 0800-0402
 • Je kunt ook via de telefoon teruggebeld worden, via de website
 • Online opzeggen – via deze link naar het online formulier
 • Opzeggen per brief – doe dit wel aangetekend!

Schriftelijk opzeggen

Wil je door middel van een opzegbrief je abonnement beëindigen bij KPN? Hou er dan even rekening mee dat er minimaal de volgende zaken vermeld moeten worden in de opzegbrief. Zo voorkom je dat de brief onvolledig is.

 • Naam – voluit dus voor- en achternaam
 • Adres en woonplaats
 • Telefoonnummer (waarop je bereikbaar bent)
 • Je geboortedatum
 • Het contractnummer van het op te zeggen abonnement
 • Het rekeningnummer waar het abonnement van wordt afgeschreven
 • De datum van opzegging (houd rekening met opzegtermijn)
 • Omschrijf welke producten en/of diensten je op wilt zeggen
 • De reden van opzegging

Stuur je brief naar de adres van de KPN Klantenservice zoals vermeld hieronder, nogmaals doe dit aangetekend!

KPN Klantenservice

T.a.v. Opzeggen

Postbus 235

2400 AE Alphen aan de Rijn

Overstappen naar een andere Provider?

Dat kan natuurlijk altijd. Bij het overstappen is het niet altijd nodig om je abonnement bij KPN zelf op te zeggen. In veel gevallen zal de nieuwe provider je gegevens verhuizen, zonder dat je hier zelf actie op hoeft te ondernemen. Denk er ook aan dat het makkelijk is om je huidige 06-nummer mee te nemen. Geef dit altijd aan bij een eventuele overstap naar een nieuwe provider. Hulp nodig, of je even orienteren op een nieuwe provider? Wij hebben een totaal overzicht van providers, waarin jij zo kan zien of overstappen loont. Je vind onze Telecom vergelijk pagina via deze link.

2 gedachten over “KPN abonnement opzeggen”

 1. Wij hebben ons telefoonabonnement op 12-07 -2022 opgezegd.
  Dit is telefonisch gebeurd. Mij werd te kennen gegeven dat het abonnement per 12-08-2022 zou worden beëindigd. Ik zou een schriftelijke bevestiging krijgen die ik echter nooit heb ontvangen.
  Tot mijn verbazing werd er vandaag een doos van KPN bezorgd met een mij onbekende inhoud.
  Ik wil dus met onmiddellijke ingang mijn abonnement opzeggen.

  • Dank voor uw bericht, vervelend te lezen dat het opzeggen van uw KPN abonnement niet goed is gegaan. Helaas kunnen wij als onafhankelijke partij uw abonnement niet namens of voor uw opzeggen. Dit dient u zelf met KPN te regelen. Ons advies is dan ook om telefonisch contact op te nemen met KPN of gebruik te maken van een KPN opzegbrief. Hiermee heeft u direct bewijs dat u, uw abonnement hebt opgezegd.

Plaats een reactie