Eenvoudig je hollandsnieuwe abonnement opzeggen

Je abonnement bij telecom provider hollandsnieuwe beëindigen? Dan zit je hier goed. Hollandsnieuwe is een relatief nieuwe aanbieder op het gebied van telefoon abonnementen en internet abonnementen. Zij willen een eenvoudige provider zijn met alle gemakken voor de huidige internetter. Hollandsnieuwe maakt gebruik van het 4G netwerk van Vodafone. Let hier even op mocht je overwegen om te kiezen voor deze provider. De dekking van Vodafone kan wellicht niet zo dekkend zijn als je op voorhand denkt. Lees op internet ervaringen over de diensten voordat je overstapt.

Opzeggegevens Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe maakt het jou als abonnee makkelijk om je zaken zelf te regelen. Zo kun je eenvoudig controle houden en krijgen over je kosten. Je kunt zelf aan de knoppen draaien binnen je abonnement. Zo bepaal jij precies wat er bij je situatie past. Handig en helemaal van deze tijd. Wil je, je abonnement opzeggen? Dan kan dat op onderstaande manieren.

Download hier de PDF waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je, je abonnement kunt stopzetten.

Je kunt natuurlijk ook even contact opnemen met de klantenservice van hollandsnieuwe op: 0900-0324 of vanuit het buitenland op nummer: +31268450915.

Geen behoefte aan telefonisch contact? Dan kun je ook in contact komen met de webcare via Facebook en Twitter. Ook via het contact formulier op de website kunnen zij je goed van dienst zijn. Je vindt het contact formulier achter deze link.