Laatste Blog artikelen

CZ verzekering opzeggen

Eenvoudig je CZ verzekering stopzetten

Je wil je verzekering bij CZ stopzetten? Dat kan natuurlijk altijd! CZ is een grote aanbieder van zorgverzekeringen in Nederland. Het opzeggen van een zorgverzekering is aan een aantal zaken geboden. Hierdoor is het opzeggen of overstappen naar een andere zorgaanbieder niet heel dynamisch. Sinds enkele jaren is de opzet van een zorgverzekeraar in Nederland veranderd. In de maanden november en december komen de zorgverzekeraars weer met hun nieuwe premies voor het volgende jaar. Dat is het moment om een besluit te nemen om over te stappen! Lees bij ons hoe je eenvoudig je CZ verzekering kunt opzeggen.

Contact met CZ

Uiteraard heeft CZ de mogelijkheid om tussentijds aanpassingen in je verzekering door te voeren. Het is overigens niet zo dat een aanvullende zorgverzekering automatisch wordt beëindigd bij het stoppen van de basisverzekering. Houd hier dus rekening mee bij het opzeggen van de basis zorgverzekering. De aanvullende verzekering dien je tegelijk met de basis verzekering op te zeggen, geef dit duidelijk aan bij het opzeggen. CZ verzekering opzeggen? Gebruik dan 1 van de contact mogelijkheden om dit snel en goed te doen.

CZ heeft de mogelijkheid om per brief op te zeggen, dat kan via onderstaand adres:

CZ
Postbus 90152 
5000 LD Tilburg

Daarnaast is CZ nog bereikbaar via de volgende mogelijkheden, er is dus altijd een manier om in contact te komen met de Klantenservice van CZ!

  • Telefonisch via – 088 555 77 77
  • Twitter – dit is het Twitter kanaal
  • Facebook – dit is de link naar de Facebookpagina
  • Vul het online formulier in – deze vind je hier
  • WhatsApp – op telefoonnummer 06 – 13 65 19 50

Wist je dat CZ een verzekeraar is zonder een winstoogmerk? Wat dat betekent? Dat zij in principe niet uit zijn op het maken van overvloedige winsten. Mooi toch, alle winst gaat weer terug naar de verzekeringsnemers. Niet voor niets dat CZ een van de grotere verzekeraars is in Nederland.

1 gedachte over “CZ verzekering opzeggen”

  1. Het opzeggen bij CZ ging bij mij heel gemakkelijk door over te stappen naar een andere zorgverzekering. Bij het overstappen zorgt de nieuwe zorgverzekeraar voor de opzegging en hoef ik er zelf niet eens meer naar om te kijken. Deze optie zorgt er ook wel voor dat aanvullende verzekeringen worden stop gezet volgens mij, maar weet het niet zeker….

    Beantwoorden

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: