Stopzetten van je account

Eenvoudig te regelen, maar vaak wel even zoeken. Dat horen wij vaak, vandaar dat we je graag helpen bij het opzeggen van je account(s). Soms ben je het namelijk gewoon helemaal zat, dan zou je willen dat je Facebook account verwijderd zou worden. Dat is echt wel mogelijk, maar je moet net even weten welke stappen je dan moet ondernemen. Wij hebben de stappen al voor je uitgezocht, zodat jij ze alleen nog maar hoeft te volgen. Makkelijk toch? Eenvoudig je social media account opzeggen.

Social media account op pauze

Je wil misschien wel even een tijdje zonder social media accounts leven. Dat is mogelijk, zet je account op pauze of verwijder ze eenvoudig. Je kunt natuurlijk op elk gewenst moment, die jij bepaalt, weer aanmelden bij de Social Media kanalen. Gelukkig gaat aanmelden een stuk eenvoudiger zullen we maar zeggen. Lees bij ons alles over hoe je, je social media account opzeggen kan. Zonder gedoe en duidelijk. Even offline gaan is voor veel mensen best nuttig zo op zijn tijd.

Welke accounts opzeggen?

Er zijn natuurlijk heel veel scocial media kanalen. Wij hebben er een groot aantal van de bekende uitgezocht. Zo kun je bij ons eenvoudig van je Facebook, Instagram en LinkedIn af. Daarnaast laten wij je ook zien hoe je een account bij oulook, hotmail of googlemail kunt opzeggen. Let er altijd op dat je, je data van het account opslaat zodat je dit niet kwijt raakt. En pas je adresboek aan als je van mail account overstapt. Er zijn vaak wat meer zaken om rekening mee te houden dan het simpel opzeggen van een account. Wij helpen je verder!