Forse prijsverhoging Viaplay abonnement, wat kun je er aan doen?

Ben jij een kijker van het eerste uur op Viaplay? En geniet je van al het voetbal, darts, formule 1 en meer? Dan kun je een onaangename verassing krijgen van Viaplay. De maandprijs van het Viaplay abonnement gaat flink omhoog. Op social media regent het al klachten van kijkers die zich hier niet prettig bij voelen. Omgerekend gaan deze kijkers van €8,25 naar €15,99 per maand. Een significante kostenstijging dus.

Kostenstijging niet accepteren, er is een oplossing!

Natuurlijk kun je op elk moment je Viaplay abonnent opzeggen. Heel eenvoudig via de website, hoe je dat doet zie in onderstaande stappen:

  • Stap 1 – login in je Viaplay Account via de website van Viaplay
  • Stap 2 – Ga naar “Mijn account”
  • Stap 3 – Ga onder “Mijn account” naar “Pakket annuleren”
  • Stap 4 – Klik op de “annuleer” knop
  • Stap 5 – controleer je e-mail je ontvangt een bevestiging, klaar Viaplay is opgezegd!

Opzeggen maakt je abonnement goedkoper!

Het klinkt wellicht gek, maar als je nu je (te) dure abonnement opzegt kun je profiteren van een lopende actie. Je kunt nu namelijk een nieuw Viaplay abonnement afsluiten met een maandbedrag van €10,49. Het enige nadeel is dat je hier wel een jaarabonnement bij Viaplay moet afsluiten. Omgerekend kom je dan op de €10,49 per maand uit. Let er wel even op dat deze actie nu tot 28 februari 2023 loopt. We hebben het er al meer over gehad, maar dit lijkt een natuurlijk moment om eens kritisch naar de abonnementskosten te kijken. Zeker in deze dure tijd kun je vaak relatief eenvoudig kosten besparen. Viaplay laat maar weer eens zien dat abonnementen niet altijd het zelfde tarief hanteren. En voor formule 1 kun je ook altijd nog kijken naar een andere aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van F1 TV Pro. Met een F1 TV Pro aanbieding ben je vaak nog een stuk goedkoper uit dat met Viaplay. Hou vooral de dagen voor de start van het nieuwe F1 seizoen deze zender in de gaten. Vaak hebben ze dan nog leuke aanbiedingen.

SkyShowtime de sky hier ook de limit?

Weet je nog de actie van de nieuwe aanbieder SkyShowtime? Je kon als een van de eerste een lifetime abonnement afsluiten voor de vaste kosten van nog geen 4 euro. Wij zijn benieuwd of SkyShowtime hier op termijn ook nog een verandering in teweeg gaan brengen. Op dit moment zijn de verschillende abonnementen van SkyShowtime niet meer ingericht op een lifetime abonnement en zijn de abonnementen per maand of per jaar af te nemen. Hou hier dus de communicatie ook goed in de gaten, mocht je wel een lifetime abonnement afgesloten hebben.skyshowtime lifetime abonnement

Plaats een reactie