Laatste Blog artikelen

MarktplaatsDuitsland.nl – de website om koopjes te scoren over de grens!

Woon je in de grensstreek en wil je spullen aanbieden? Of juist spulletjes kopen net over de grens? Dan is er goed nieuws. Er is een gloednieuwe website online gekomen die voorziet in die behoefte. Via www.marktplaatsduitsland.nl kun je neuzen over de grens. Andersom kan natuurlijk ook, je kunt er je spullen aanbieden in de grensstreek. Nu nog alleen in het Nederlands, maar op korte termijn ook beschikbaar in het Duits. Zo worden Nederland en Duitsland nog beter verbonden.

Handelsgrens vervaagt

Het internet zorgt al voor minder grenzen, maar dit initiatief levert een nog beter alternatief. Je kunt online rondneuzen in Duitse advertenties en Nederlandse advertenties. Zo kun je in de grensstreek handelen. Makkelijk en je boort er snel een nieuwe doelgroep mee aan. De website verbindt zo vraag en aanbod internationaal. En het mooie is dat je de koopjes vaak ook nog eenvoudig met de auto op kunt halen. Je hoeft niet honderden kilometers te rijden. Ook om bijvoorbeeld een auto te importeren kun je op www.marktplaatsduitsland.nl terecht. Aanbieders van auto’s gaan deze website ook vinden, zodat je voordelig een auto uit Duitsland kan importeren. Scheelt soms best nog wel wat geld!

Vraag en aanbod in de grensstreek?

De grensstreek is een lange streek van noord naar zuid Nederland. Hier wonen veel mensen die dagelijks of wekelijks over de grens gaan om boodschappen te doen. Waarom zou je dan niet een koopje ophalen in Duitsland? Door deze regio in staat te stellen advertenties te plaatsen zal er nog intensiever gehandeld gaan worden. Het mooie is dat het plaatsen van advertenties (alle advertenties!) op dit moment nog gratis is. Profiteer hier van en plaats vandaag nog je advertentie online. Wie weet verkoop je, je gebruikte televisie over de grens. En niet alleen over de grens, maar in de hele grensstreek vind je zo een nieuwe afzetmarkt.