Laatste Blog artikelen

Stoomcursus crypto beleggen dankzij gratis e-book

Veel mensen in Nederland en België overwegen om te investeren in cryptocurrency. Misschien ben jij één van hen. Waar moet je dan beginnen? Er is namelijk zoveel informatie op het internet beschikbaar over beleggen in crypto’s, dat het lastig kan zijn om de juiste kennis tot je te nemen.

Gelukkig brengt het gratis e-book over crypto beleggen van Crypto.be daar verandering in. Crypto specialist David van Gaalen geeft inzage in de voordelen en de onderdelen van dit handige e-book.

Uitleg over crypto beleggen in begrijpelijke taal

David gaat van start: “Om te beginnen bevatten veel handleidingen en stappenplannen over cryptocurrency’s moeilijke termen en woorden. Daarmee bestaat de kans dat je bepaalde onderdelen niet goed snapt en ook niet goed in de praktijk kunt toepassen. Crypto.be heeft ervoor gekozen om het gratis e-book te laten schrijven door een cryptocurrency expert die alle tips en inzichten in begrijpelijke taal kan verwoorden. Daardoor is het e-book geschikt voor iedereen die wil starten met het investeren in crypto’s.”

En hij vervolgt: “In het e-book wordt eerst besproken wat cryptocurrency nu eigenlijk is. Daarbij wordt er gekeken naar de blockchain-technologie en de toepassingsmogelijkheden. Aansluitend daarop wordt er beschreven hoe je veilig en voordelig cryptocurrency’s kunt kopen. Er zijn namelijk tal van cryptocurrency aanbieders en het is goed om voor jezelf inzichtelijk te hebben welke het beste bij jou past. Daarna wordt er in het e-book ingegaan op de verschillende mogelijkheden om geld met cryptocurrency te verdienen. Handig!”

Praktische tips over beleggen in crypto die direct toepasbaar zijn

David licht toe: “Het e-book op https://crypto.be/ onderscheidt zich van andere aanbieders door alle benodigde stappen om te beleggen in crypto in 5 dagen te doorlopen. Je krijgt daarmee dus echt een goed beeld van de ‘crypto basics’, oftewel de basiskennis die je nodig hebt om van start te gaan met investeren in cryptocurrency’s. De tips en informatie kun je daarnaast direct in de praktijk toepassen. Zodoende onthoud je de opgedane kennis een stuk beter.”

“Ook kun je het e-book gratis downloaden – in tegenstelling tot andere e-books die veelal tegen betaling aangeboden worden. Als kennisplatform vinden wij het namelijk belangrijk om mensen eerlijk en kosteloos voor te lichten over de voordelen, de nadelen en de kansen van crypto. Dit komt ons inziens de potentie en de groei van de cryptomarkt in Nederland en België ten goede. Daar draagt de duidelijke structuur en de waardevolle informatie in ons e-book zeker aan bij. Wil jij daarom kosteloos leren over blockchain en crypto? Bezoek onze website en download ons e-book.”

%d bloggers liken dit: