Laatste Blog artikelen

De juiste internetsnelheid kiezen

De reden voor het zoeken naar een nieuwe provider kan voor iedereen verschillend zijn. In Nederland zijn de opties en mogelijkheden groot, van kleine tot grote aanbieders. Ook de komst van andere diensten hebben onze wensen doen veranderen. Denk bijvoorbeeld aan televisie kijken. De trend is dat steeds meer mensen weinig tv kijken. Daarnaast kan het natuurlijk zijn dat je gebruik wilt maken van een bepaalde actie die je niet hebt bij je huidige provider.  Consumenten hebben verschillende redenen om te kiezen voor een andere provider. De ene wil graag een laag maandbedrag, terwijl de andere consument niet tevreden is over de dienst. Voor je gaat veranderen van provider of aanpassen van het abonnement is het goed om te weten wat je wensen zijn. Wil je besparen kies dan alleen voor het product die je gebruikt. Je wilt tenslotte niet betalen voor producten of diensten waar je toch geen gebruik van maakt.

Ziggo

Als je gaat vergelijken bij Ziggo heb je keuze uit drie verschillende Allesin1 pakketten. Het goedkoopste pakket met 50 Mbit internetsnelheid is Start. Voor meer zenders en snelheid van je internet kun je kiezen voor Max of Giga met 1Gbit internetsnelheid. Regelmatig heeft Ziggo aanbiedingen waarmee je kunt besparen op je abonnement.

KPN

Pakketten bij KPN beginnen bij 50 Mbit downloadsnelheid oplopend tot 200 Mbit. Met keuze uit 65 zender hoef je nooit meer te vervelen. Daarnaast kun je aan je pakket extra zenders toevoegen en stremmingdiensten om het compleet te maken.

De juiste snelheid kiezen

De juiste downloadsnelheid kiezen bij je pakket heeft te maken met wat voor gebruiker je bent. Als je iemand bent die weinig doet met het internet behalve rondsurfen en e-mailen heb je geen snelle verbinding nodig. Pas wanneer je een huishouden bent met meerdere personen dan is het slim om te kiezen voor een verbinding met een hoge snelheid.

Vaste telefoonlijn nodig?

Vroeger was een vaste telefoonlijn vanzelfsprekend. Maar tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone welke ook gebruik wordt als een huistelefoon. Bedenk daarom goed of het verstandig is om deze optie toe te voegen aan je pakket.

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: