Laatste Blog artikelen

Overstappen zorgverzekering? Nu doen!

Het is weer die tijd van het jaar. De tijd om eens kritisch naar je zorgverzekering te kijken. Past deze nog bij jou wensen en eisen? Zijn er goedkopere alternatieven beschikbaar? Allemaal legitieme vragen om eens een zorgverzekering onderzoek te starten. En uiteraard is dat niet moeilijk, dit kan eenvoudig online en wij vertellen je graag waar je dit onderzoek het beste uit kunt voeren!

Independer – vergelijk zorgverzekeringen en eenvoudig overstappen

Bij www.independer.nl kun je eenvoudig online je zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeringen. De site van Independer zet eenvoudig alle zorgverzekeringen op een rijtje die jij wil vergelijken. Het mooie is dat je bij Independer dit jaar ook nog eens 10 euro shoptegoed ontvangt bij Bol.com als je overstapt naar een andere zorgverzekering via hen. Daarnaast regelt Independer ook dat je oude zorgverzekering netjes wordt opgezegd. Zo heb jij daar geen omkijken naar en verloopt het overstappen naar je nieuwe zorgverzekering 2022 geruisloos. Wil je direct starten met vergelijken? Dat kan hier!

Pricewie zorg – vergelijken van zorgverzekeringen 2022 in een handomdraai

Bij www.pricewise.nl is het in een handomdraai duidelijk welke zorgverzekering het beste bij jou gaat passen in 2022. De website van Pircewise is al eerder uitgeroepen tot website van het jaar. Door eenvoud en gemak voor gebruikers kun je eenvoudig een vergelijking maken van de verschillende zorgverzekeringen in 2022. Zo kies jij de beste zorgverzekering die bij jouw situatie past. Dit jaar krijg je bij Pricewise bij je overstap naar een andere zorgverzekering de Geluk bij een Ongeluk dekking helemaal gratis. Benieuwd naar het voordeel op jouw zorgverzekering? Kijk dan hier voor meer informatie!

Zorgkiezer – vergelijken van zorgverzekeringen en gratis tandenborstel!

De website www.zorgkiezer.nl laat je ook eenvoudig alle zorgverzekeringen van 2022 vergelijken. Dit jaar heeft ook Zorgkiezer weer een mooie aanbieding. Als je dit jaar overstapt naar een zorgverzekering via Zorgkiezer, dan krijg je er een gratis elektrische tandenborstel bij! Dat maakt het natuurlijk wel aantrekkelijk om even een kijkje te namen op de website van zorgkiezer. Wellicht ben je in 2022 wel goedkoper uit voor je zorgverzekering dan je nu bent. Je weet maar nooit welke voordelen er kunnen zitten aan het vergelijken van zorgverzekering premies. Direct even kijken wat er voor jou uit komt? Start dan met gratis vergelijk via deze link!

Plaats een reactie