Laatste Blog artikelen

Vergoeding overstap boete?

Overstap boete vergoeding, het is mogelijk!

Wil je overstappen naar een andere energieleverancier? Dan kan het zo zijn dat je oude energieleverancier je houdt aan een overstap boete. Dat is de boete die je krijgt als je eerder af zou willen van je energiecontract. Dit kun je overigens eenvoudig opzoeken in de voorwaarden van je energieleverancier. Zo kun je ook eenvoudig berekenen wat de boete zou moeten kosten. Soms een vervelend gevolg van het overstappen naar een voordelige energieleverancier. Toch zijn er mogelijkheden om een vergoeding te krijgen voor je overstap boete.

Energie overstappen boete vergoeding

Een vergoeding voor de overstap boete is mogelijk, je nieuwe energieleverancier kan hier mogelijk wat in betekenen. De markt is momenteel erg in beweging in energie-land. Zo zijn energieleveranciers vooral opzoek naar nieuwe klanten. Zij willen hier zelfs een vergoeding voor betalen als je overstapt naar de nieuwe energieleverancier. Maak het dan ook altijd bespreekbaar als je een aanbod wenst te accepteren van de nieuwe energieleverancier. Geef aan dat je best zou willen overstappen, maar dat je nog altijd een een overstap boete hebt in je contract. De nieuwe energieleverancier zal je hierin tegemoet willen komen en zal deze kosten aan jou vergoeden.

Overstap boete vergoeding aanvragen

Ben je inmiddels overgestapt naar een nieuwe energieleverancier? Dan kun je binnen 3 maanden vaak de vergoeding voor de boete nog aanvragen. Dit kun je vaak regelen via de website van de nieuwe aanbieder. Je zal vaak een kopie van de overstap boeten moeten aanleveren zodat de nieuwe energieleverancier weet wat hij moet vergoeden. Dit kun je eenvoudig online regelen bij je nieuwe energieleverancier. Weet je niet hoe? Dan kun je dit eenvoudig even via de klantenservice opvragen, zij helpen jou uiteraard graag verder.

Ervaring met het vergoeden van een overstapboete?

Is het jou al eens gelukt een overstap boete vergoedt te krijgen? Dan horen wij dat graag van je. Heb je nog tips voor onze lezers die hen mogelijk helpt om een vergoeding te krijgen? Laat dan hieronder je tip of advies achter. Zo kunnen wij nog meer mensen helpen om hun overstap boete vergoed te krijgen.

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: