Laatste Blog artikelen

Overstappen moeilijk? Echt niet!

Overstappen naar een andere provider?

Dat kan eenvoudig, heel eenvoudig blijkt zelfs. Voor veel mensen lijkt het overstappen naar een andere leverancier een hele klus. Echter is dit vaak een fluitje van een cent, zeker met de websites van tegenwoordig. Zo zie je op onze alles-in-1 overstap pagina dat het echt een kwestie is van invullen en kiezen. De rest gaat automatisch, beloofd!

Alles-in-1-pakketten populair

De alles-in-1-pakketten zijn erg populair. Lekker handig alles bij 1 provider onder brengen. Vergis je niet, vaak zijn er meer provider actief in jouw regio dan je op het eerste gezicht zou denken. Dat is dan ook vaak goed nieuws, want dan valt er ook wat te besparen. Overstappen naar een andere provider kan al snel enkele tientalen euro’s per maand opleveren. Gedurende de overstap is er vaak een actieperiode van toepassing waardoor de besparing nog hoger uit kan vallen.

Niet alles-in-1? Geen punt! Ook dat scheelt

Wil je liever niet alles bij 1 provider onder brengen? Dat is ook geen punt. Heb je geen vaste telefonie meer nodig? Top! Dan kun je ook een overstap maken voor alleen internet en televisie. Net zo makkelijk en zeker net zo voordelig. Van kabel internet overstappen naar glasvezel internet? Ook dan loont onze alles-in-1 overstap pagina. Eigenlijk kan iedereen hier bij tijd en wijle even controleren of er nog interessante aanbiedingen zijn. En geloof ons die zijn er vaker dan je zou verwachten! Je hebt bij ons de keuze of je echt alles-in-1 wil (internet, televisie en telefonie) of dat je alleen internet en televisie nodig hebt. Overtuigd? Dan snappen we heel goed. Klik dan hier om direct de providers te vergelijken!

Alles wordt geregeld, echt waar!

Eenmaal een nieuwe provider gekozen? Dan wordt de afhandeling bij je oude provider automatisch geregeld. Zo kom je dus gegarandeerd nooit zonder internet en televisie te zitten. De onderlinge afspraken met de provider zorgen hier voor. Hierdoor is het overstappen ook een stuk eenvoudiger geworden voor ons. Het switchen tussen providers is dus geen hele klus meer, waarbij jij zelf verantwoordelijk bent voor het succes. Goed geregeld toch? Dat dacht wij ook! Waar wacht je nog op, vergelijk eens de providers op je adres en zie wat jij per jaar kunt besparen!

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: