Laatste Blog artikelen

HEMA verzekeringen?

Verzekeren bij de HEMA?

Er zijn in Nederland verschillende verzekeraars. Dat hoeven wij jou niet te vertellen. Je kunt er zo minimaal 5 opnoemen, daar hoef je niet eens over na te denken. Dat is ook niet zo gek, want voor verzekeraars is veel reclame tijd gereserveerd op radio, televisie en internet. Zo kun je lekker makkelijk de namen onthouden. Ken je ook de verzekeringen van de HEMA?

Je auto bij de HEMA verzekeren, slim?

Je leest het goed, bij de HEMA kun je verschillende verzekeringen afsluiten. Wist je trouwens dat HEMA staat voor: Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam? Veel Nederlanders weten dit niet, omdat eigenlijk alleen de afkorting bekend is qua naam. HEMA openende haar eerste deuren in 1926 in, je raadt het al, Amsterdam. Genoeg over de geschiedenis, nu over de HEMA verzekeringen. Je kunt veel verzekeringen afsluiten bij HEMA verzekeringen. Van een autoverzekering tot aan een zorgverzekering en alles wat daar zo ongeveer tussen ligt. Doet de HEMA dat dan helemaal zelfstandig? Nee, zeker niet. Als je goed leest op de website van de HEMA, zie je dat het risico gedragen wordt door Achmea Schadeverzekeringen N.V. en de Achmeagroep. Er staat dus een behoorlijk stevig gewicht achter de verzekeringen van de HEMA. Best een goed concept dus.

Welke verzekeringen?

Bij HEMA kun je, zoals al verteld, verschillende verzekeringen afsluiten. We hebben voor jou een overzicht gemaakt van de verzekeringen in het portfolio. Dit overzicht vind je hier onder.

Voor veel zaken in het leven kun je dus een voordelige verzekering afsluiten. Wij vroegen ons eerder wel af of het beeld van een verzekeraar wel bij HEMA past. Nu we meer te weten zijn gekomen, denken wij zeker dat dit bij HEMA past. Zeker nu wij weten wie er “achter” dit initiatief staat om het eventuele risico op te vangen.

Notarisservice?

Naast verzekeringen heeft HEMA ook een notarisservice. Eigenlijk een dienst van HEMA die jou helpt een goedkope en goede notaris te vinden. En dat voor slechts 172,50 per persoon! Hoe goed is dat? Hiermee breekt HEMA ook de markt van de notarissen open. Op de website van HEMA kun je eenvoudig zien welke notarissen allemaal aangesloten zijn bij deze service. Zo kun je dus ook direct zien of er een notaris bij jou in de buurt beschikbaar is.

De HEMA zo gek nog niet!

Samengevat, HEMA zit in zwaar weer. Dat lezen we allemaal in de kranten, op internet en zien we op televisie. Toch vinden wij het model van HEMA zo gek nog niet. Zeker met de aanvullende diensten van verzekeringen en de notarisservice probeert HEMA nieuwe wegen in te slaan. HEMA is dan misschien niet “echt” een verzekeraar. Toch straalt HEMA vertrouwen uit. Voor ons ook de reden ons eens te verdiepen in de propositie van HEMA op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Wij zouden de verzekeringen dan ook best aanbevelen, neem er gewoon eens een kijkje. Wie weet ben je nog wel goedkoper uit in de maand. Om het risico hoef je het niet te laten, dat zit wel goed! Via deze link kun je de verzekeringen eens rustig bekijken.

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: