Trend: de betonlook

De betonlook is erg gewild. Deze vloer past perfect in allerlei omgevingen, zowel thuis als in het bedrijfsleven. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor een industrieel interieur. Een betonlook vloer geeft de juiste uitstraling. Eerlijk is eerlijk: het is vaak niet de goedkoopste optie. Hoe kun je toch voordelig een betonlook in huis halen?

Alleen de betonlook

Tegenwoordig kunnen veel vakspecialisten je helpen aan een betonlook gietvloer. Een echte betonlook gietvloer is gemaakt van kunststof en is bijna onverwoestbaar. Vaak komt het met een aardig prijskaartje. Uiteraard is dit de mooiste oplossing, maar er is ook een andere oplossing, helemaal de trend van nu: alleen de betonlook.
Door te werken met een goed geëgaliseerde betonvloer, de juiste lak en egaline, valt een lookalike betonlook te creëren. Die is bijna niet van een echte gietvloer te onderscheiden. Wel heeft de vloer dezelfde voordelen als een betonlook gietvloer: vochtdicht, slijtvast, isolerend, halfzwaar belastbaar en antislip is mogelijk, net als vloerverwarming.

De betonlook via een vakspecialist

Je kunt een betonlook-vloer het best laten realiseren door een vakspecialist. Deze werkt alleen met materialen van een hoge kwaliteit. Zo levert het repareren en egaliseren van de vloer altijd het gewenste resultaat. De vloer wordt gecoat en afgelakt met een speciale egaline.

Een echte beton gietvloer

Wie iets meer budget tot zijn of haar beschikking heeft, kan kiezen voor een echte beton gietvloer. Daarmee creëer je een schitterend design. Het natuurlijke effect dat ontstaat met deze vloer, gaat goed samen met de kleuren en tinten van het interieur in huis.

Om een optimaal resultaat te realiseren, kun je het best een specialist inschakelen. De realisatie van een beton gietvloer is namelijk een precies proces. Wist je trouwens dat een gietvloer van beton niet standaard grijs hoeft te zijn? Er zijn allerlei verfrissende, warme en moderne kleuren mogelijk.

Plaats een reactie