Telfort? KPN bedoel je!

Telfort is samengegaan met KPN

Je leest het goed. Telfort als zelfstandig bedrijf is niet meer. Per 1 mei 2019 is Telfort samengegaan met KPN. Opzich niets nieuws onder de zon, Telfort maakt namelijk al 15 jaar onderdeel uit van KPN. Toch gaat er nu echt wat veranderen. Waar Telfort in het verleden onder andere behoorde tot BT (British Telecom) en NS (ja je leest het goede De Nederlandse Spoorwegen), zal de naam Telfort nu echt gaan verdwijnen.

Geen Telfort abonnementen meer

Sinds 1 mei 2019 kun je geen Telfort abonnementen meer afsluiten. Wil je een nieuw abonnement afsluiten dan zul je een keuze moeten maken uit 1 van de andere aanbieders in Nederland. Zo kun je dus geen zelfstandig abonnement meer afnemen onder de handelsnaam Telfort. Dat zal dan KPN zijn. KPN haalt de naam Telfort zo stukje bij beetje uit de Nederlandse samenleving.

Service door KPN

Heb je nog een lopend Telfort abonnement? Dan kun je terecht bij de service organisatie van KPN. Zij zullen je verder helpen met je vragen over je abonnement. Geen zorgen dus over je lopende abonnement, daar zal je nog prima mee uit de voeten kunnen. Wist je bijvoorbeeld dat je per 1 mei 2019 ook met je Telfort abonnement terecht kunt bij 1 van de KPN winkels in Nederland?

Website wordt aangepast

De website van Telfort – www.telfort.nl – wordt ook aangepast. Je ziet daar nu al een verklaring van KPN en Telfort over de samenwerking. Ook zijn er nu KPN producten af te nemen. Wat er verder met de domeinnaam en de Telfort website gaat gebeuren houden we natuurlijk in de gaten.

Telfort abonnement opzeggen

Wil je, je Telfort abonnement opzeggen? Kijk dan bij onze KPN opzeg pagina daar lees je hoe je het snelste in contact kan komen met KPN om de opzegging rond te maken. Wij hebben inmiddels onze Telfort pagina ook aangepast met de gegevens die wij nu hebben.

Plaats een reactie