Laatste Blog artikelen

Overstappen van energieleverancier in Nederland

In Nederland zijn er zo rond de 20 energieleveranciers actief. Wel zo makkelijk, als je online energie vergelijkt hoef je hiervoor maar 1 keer een paar gegevens in te vullen. Je krijgt meteen te zien welke energie aanbieders de beste energie aanbiedingen aanbieden en je kunt direct overstappen van energieleverancier. En ook de offertes hebben ze al voor jou aangevraagd, zodat je niet zelf alle websites van de energieleveranciers hoeft af te struinen op zoek naar deals en offertes.

Overstappen via energiehunter.nl

Een andere leuke bijkomstigheid is dat als je via de vergelijker een energiecontract afsluit met soms meer korting dan bij de energieaanbieder zelf. De taak van een energieleverancier is het verzorgen van de levering van elektriciteit en gas naar woningen, bedrijfspanden en andere plaatsen waar gebruik wordt gemaakt van elektriciteit en gas. De energieleveranciers gebruiken voor het leveren van elektriciteit en gas de transportnetten van de regionale netwerkbeheerders. Als je energie vergelijkt, krijg je een overzicht te zien van alle energie aanbiedingen die aansluiten op jouw wensen, gegevens en behoeften. Het overstappen regelt je nieuwe energiemaatschappij. Let er wel op dat je huidige contract dan natuurlijk wel afgelopen dient te zijn, anders krijg je een overstapboete.

Beste energieleveranciers

Wil je de goedkoopste energieprijzen betalen? Of ga je liever voor duurzaam en groene energie? Of wil je de beste service en bereikbaarheid? De energieleveranciers in Nederland hebben ieder hun eigen specialiteit. De ene aanbieder is klein en bedient een specifieke groep met specifieke wensen. Maar de andere aanbieder is groot en bedient een grote groep met standaard producten. De ene energieleverancier is de ander niet en dat zie je terug in waardering en klanttevredenheid. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat veel mensen tevreden zijn met hun energieaanbieder. Het gemiddelde cijfer dat werd gegeven was een 7,4. De beste waardering was voor Greenchoice, met een 8,1 is deze energieleverancier de beste aanbieder in Nederland. Jaarlijks worden er nieuwe onderzoeken gepresenteerd. Het overstappen naar de goedkoopste energieleverancier hoeft uiteindelijk niet altijd het meest voordelige te zijn. Er spelen namelijk veel zaken mee.

Energieleveranciers vergelijken

Door energieleveranciers te vergelijken, krijg je het beste overzicht van energie aanbiedingen van de Nederlandse energieleveranciers. Makkelijk en snel, want je hoeft zelf niet achter alle offertes aan. Het scheelt je veel tijd, die je goed kunt benutten voor andere zaken. Daarnaast regelen de energie-experts van energiehunter.nl alles voor je. Heb je alle energieleveranciers met elkaar vergeleken? Alle plussen en minnen bij elkaar opgeteld? Dan weet je welke energieleverancier het beste bij jou past. Geef dit door en zij doen de rest. Ze vragen het gewenste energiecontract voor jou aan. De nieuwe energieleverancier neemt zo snel mogelijk contact met je op om de deal te bevestigen. En zij regelen dat jouw oude contract wordt opgezegd.

Plaats een reactie

%d bloggers liken dit: