Netflix aanbod overzichtelijk

Nieuw aanbod op Netflix

Elke dag komen er nieuwe serie beschikbaar op Netflix, maar hoe weet je nou wat je moet gaan zien? Welke serie is nu een aanrader en welke kun je beter overslaan? Wij vinden dat ook lastig en zijn eens gaan kijken of er sites zijn die je verder kunnen adviseren. Het aanbod van Netflix is zo groot dat je al snel door het bos de spreekwoordelijke bomen niet meer ziet. Van oude series en films die beschikbaar komen, tot nieuwe Netflix Original series en films het aanbod is duizelingwekkend.

Netflix aanbod update

Je kunt je uiteraard aanmelden bij Netflix zelf, zodat je via de mail een bericht ontvangt als er nieuwe content beschikbaar is. Punt is natuurlijk wel dat niet alles wat je zoekt ook daadwerkelijk beschikbaar is. Netflix wordt nog steeds gehinderd door de mondiale grenzen die eigenlijk op internet niet bestaan. Zo kunnen series bijvoorbeeld wel beschikbaar zijn in Amerika, maar (nog) niet in Nederland. Ditzelfde geldt voor het film aanbod. Niet alle films zijn overal ter wereld beschikbaar. Vroeger was dit nog wel eens te omzeilen met een VPN (Virtual Private Network), echter werkt dit vandaag de dag niet meer. Je kon je zo voordoen als inwoner van Amerika om de Amerikaanse content te kunnen bekijken.

Netflix aanbod online

Gelukkig staat er veel Nederlandse content online. Maar welke serie of film wordt nu goed gewaardeerd? Daar zijn verschillende websites voor die je op weg kunnen helpen. Natuurlijk kun je via de website van Netflix zelf zoeken in de content. Het helpt wel als je al een abonnement hebt afgesloten om het volledige aanbod te kunnen zien. Er zijn ook website die niet gerelateerd zijn aan Netflix die je het inzicht kunnen geven.

logo netflix-nederlandZo kun je via www.netflix-nederland.nl een goed inzicht krijgen in het aanbod van Netflix in Nederland, inclusief waarderingen van eerdere kijkers.

Heb jij een favoriete serie of film op Netflix? Dan horen wij dat graag van je. Laat in de comments hieronder weten wat jouw favoriete serie is! 

Plaats een reactie